ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ-Πολεμήστε το χρόνο

Ο χρόνος είναι σίγουρα κάτι που απασχολεί τις γυναίκες γι΄αυτό και κάνουν ότι μπορούν για να μένουν πάντες νέες και δροσερές. Διαβάστε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε για να πολεμήσετε το χρόνο..
• Φοράτε αντηλιακή κρέμα. Η κρέμα είναι απαραίτητη όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και το χειμώνα, για να προστατεύετε το δέρμα του προσώπου σας.
• Κοιμηθείτε. Εξασφαλίστε τον οχτάωρο ύπνο παρά τις υποχρεώσεις που τυχόν έχετε.
• Πίνετε νερό. Είναι χιλιοειπωμένο, αλλά το νερό κάνει θαύματα. Ενυδατώνετε τον οργανισμό σας και το δέρμα καθυστερώντας την εμφάνιση ρυτίδων.
• Κοιμηθείτε, τοποθετείστε στο πρόσωπό σας μια κρέμα νυχτός με αντιγηραντική δράση. Η πρόληψη είναι καλύτερη από την αντιμετώπιση.
Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

1 Comment
  1. Μαζί με το Botox, το υαλουρονικό (Restylane, Juvederm, Pluryal, Voluma) αποτελεί τη νούμερο ένα θεραπεία στα μη επεμβατικά, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η θεραπεία με υαλουρονικό είναι μία θεραπεία ρουτίνας στην Πλαστική Χειρουργική, και μαζί με το Botox Dysport, αποτελεί τη νούμερο 1 θεραπεία για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και την αποκατάσταση του όγκου του προσώπου, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. http://drtaki.gr/index.php/mh-epemvatika/yalouroniko-oxy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr