Διορθώσετε τις ατέλειες με κονσίλερ

Χρησιμοποιήστε το κονσίλερ πριν από το φον ντε τεν για να διορθώσετε τις ατέλειες και να φωτίσετε τα σκοτεινά σημεία του προσώπου, αλλά και εκείνα που πρέπει να τονιστούν. Απλώστε το στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, στην εξωτερική γωνία και κάτω από το φρύδι. Φωτίστε με αυτό τις «κρυμμένες» και συχνά σκούρες περιοχές κοντά στα πτερύγια της μύτης. 

Διορθώστε τις Ατέλειες
• Το κατάλληλο χρώμα: Το προϊόν που θα απλώσετε κάτω από τα μάτια έχει διπλή αποστολή. Από τη μία, καλύπτει τους μαύρους κύκλους και από την άλλη, φωτίζει και τονίζει το βλέμμα. Γι’ αυτό η απόχρωση του πρέπει να είναι έναν με δύο τόνους πιο ανοιχτή από το φον ντε τεν. Αν διαλέξετε ένα πολύ ανοιχτόχρωμο προϊόν, θα βαρύνετε το μακιγιάζ και θα προσθέσετε πολλά χρόνια στο πρόσωπο σας.
• Η σωστή στιγμή: Πριν ή μετά το φον ντε Τεν; Κανένα άλλο ζήτημα δεν έχει διχάσει τόσο τους μακιγιέρ όσο αυτό. Οι μεν υποστηρίζουν ότι είναι προτιμότερο να απλώνεται πριν, καθώς το φον ντε τεν που θα ακολουθήσει θα σβήσει τυχόν ατέλειες του κονσίλερ. Οι δε, πάλι, πιστεύουν ότι πρέπει το κονσίλερ να χρησιμοποιείται μετά, για να διορθώσει όλες τις ατέλειες του φον ντε τεν. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για δύο διαφορετικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες του προσώπου. Οπότε μπορείτε να τα απλώνετε με τη σειρά που σας βολεύει.
• Για να καλύψετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια: Αν το πρόβλημα είναι έντονο, τότε το απλό κονσίλερ ίσως να μην αρκεί για να το καλύψει. Διαλέξτε ένα προϊόν σε κίτρινη απόχρωση που θα δώσειμια πιο ομοιόμορφη όψη στην κάτω από τα μάτια. Απλώστε το με τα δάχτυλα και συνεχίστε με μία πούδρα επίσης κιτρινωπή απόχρωση. Για το μακιγιάζ των ματιών προτιμήστε τις γήινες αποχρώσεις και για τα μάγουλα ένα φωτεινό ρουζ.
Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>