Κολλαγόνο για φρέσκο και σφριγηλό δέρμα

Αντιγήρανση

Κολλαγόνο-για-φρέσκο-και-σφριγηλό-δέρμα-www.beauty-secrets.gr


Ως το κύριο δομικό υλικό του δέρματος, είναι υπεύθυνο για τη σφριγηλότατα και τη φρεσκάδα του. Το πόσιμο, κολλαγόνο κάνει περίπου την ίδια δουλειά. Στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν 28 διαφορετικά είδη κολλαγόνου. Οι βασικοί τύποι που εντοπίζονται στο δέρμα είναι ο τύπος 1, ο τύπος 2 και ο τύπος 3. Το κολλαγόνο τύπου 1 είναι για το δέρμα, τα νύχια, τα μαλλιά, τους μυς, τους τένοντες και τα οστά, ενώ το κολλαγόνο τύπου 2 είναι για τους χόνδρους των αρθρώσεων.Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη απαραίτητη για τον οργανισμό, η παραγωγή της οποίας μειώνεται όσο περνούν τα χρόνια, προκαλώντας όχι μόνο πρόωρη γήρανση αλλά και προβλήματα στις αρθρώσεις μας. Ωστόσο, δεν υπάρχει σε καμία τροφή, γεγονός που σημαίνει ότι η πρόσληψή του μπορεί να γίνεται μόνο από συμπληρώματα διατροφής.

Το κολλαγόνο συμβάλλει στη διατήρηση της νεότητα του δέρματος και σταματά τη φθορά του χρόνου.
Αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν μαγνήσιο, και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Στην υγρή, πόσιμη μορφή του είναι εξαιρετικά απορροφήσιμο από τον οργανισμό και αποτελεσματικό, αφού τονώνει τις αρθρώσεις και τα οστά, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και συμβάλλει στην ανάπτυξη των μαλλιών και των νυχιών. Συγκεκριμένα, συμβάλει στη διατήρηση της νεότητας του δέρματος και στο σταμάτημα της φθοράς του χρόνου. Για λόγο αυτό φαίνεται να βοηθά όσες επιθυμούν να φρεσκάρουν και να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα τους επιτυγχάνοντας μείωση των ρυτίδων, ανανεώνοντας το δέρμα και δίνοντας νεανική όψη στην επιδερμίδα.Έχει, επίσης, την ιδιότητα να καταπραΰνει τις ουλές και τα σημάδια της ακμής, ενώ σε συνδυασμό με ξεκούραση, υγιεινή διατροφή και καλό και μπόλικο ύπνο μπορεί πραγματικά να αναμορφώσει το δέρμα.

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>