Ματ χείλη για ένα άκρως εντυπωσιακό μακιγιάζ

Ματ χείλη για ένα άκρως εντυπωσιακό μακιγιάζ

 

Δημιουργήστε με πολύ απλό τρόπο ένα άκρως εντυπωσιακό και πρωτότυπο μακιγιάζ που βασίζεται στα ματ χείλη. Πρόκειται για μια νέα τάση της μόδας που θα σας ξετρελάνει, αφού όχι μόνο θα σας κάνει να κλέψετε τις εντυπώσεις, αλλά θα κάνει και το κραγιόν σας να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Συνδυάστε λοιπόν ένα υπέροχο ματ αποτέλεσμα έντονου χρώματος στα χείλη σας με nude μακιγιάζ ματιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως για να αποκτήσετε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο κραγιόν με ματ υφή, αφού μπορείτε να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα με οποιοδήποτε κραγιόν και αν έχετε στο συρτάρι σας.

Τρόπος δημιουργίας:

Καταρχάς βάλτε στα χείλη σας λίγο από το make up σας και στη συνέχεια πάρτε ένα μολύβι χειλιών φυσικού χρώματος ή ίδιας απόχρωσης με το κραγιόν που θα χρησιμοποιήσετε. Κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας και γεμίστε το εσωτερικό τους και πάλι με το μολύβι. Έπειτα, βάλτε το κραγιόν σας και πάρτε ένα χαρτομάντιλο για να ταμπονάρετε τα χείλη σας και να αφαιρέσετε την γυαλάδα. Αμέσως μετά, απλώστε στα χείλη σας ταμποναριστά με το πινέλο λίγη πούδρα. Τέλος, γεμίστε με το κραγιόν σας όποια κενά έχουν δημιουργηθεί και ταμπονάρετε ξανά με απαλές κινήσεις και ένα χαρτομάντιλο για να αφαιρέσετε όποια τυχόν γυαλάδα έχει μείνει.

πηγη

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr