Πως θα εφαρμόσεις σωστά το foundation

Πως θα εφαρμόσεις σωστά το foundation

Το foundation σου αποτελεί τη βάση για το μακιγιάζ σου κι έτσι δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις μερικούς βασικούς κανόνες για να το εφαρμόζεις σωστά.

1. Καθάρισε καλά το πρόσωπό σου πριν την εφαρμογή

Ένας καλός καθαρισμός πριν απλώσεις το βασικό προϊόν σου επιβάλλεται. Αφαίρεσε σκόνη, ιδρώτα και υπολείμματα από προηγούμενα make up με έναν αφρό καθαρισμού και έπειτα πέρασε το πρόσωπό σου με ένα βαμβακάκι που θα περιέχει λίγη τονωτική λοσιόν.

2. Ενυδάτωσε καλά την επιδερμίδα σου

Δεύτερο και σημαντικό βήμα είναι η ενυδάτωση του προσώπου σου, ώστε να “υποδεχθεί” το foundation.

3. Εφάρμοσε το foundation με το ειδικό πινέλο

Διάλεξε τη σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σου και στη συνέχεια, εφάρμοσε το foundation σου με ένα ειδικό πινέλο. Άρχισε από το κέντρο του προσώπου και συνέχισε με τα υπόλοιπα σημεία.

4. Άπλωσε πολύ καλά το προϊόν με ένα σφουγγαράκι

Αφού έχεις απλώσει το προϊόν με το πινέλο, χρησιμοποίησε ένα σφουγγαράκι για να δημιουργήσεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

5. Με λίγο concealer κάλυψε σημάδια και κοκκινίλες

Βάλει την τελική πινελιά στο μακιγιάζ σου με λίγο concealer στην περιοχή των ματιών ή στα σημεία που υπάρχουν κοκκινίλες ή σημάδια. Άπλωσέ το καλά με τα δάχτυλά σου ή πινελάκι και ολοκλήρωσε επιτυχώς το beauty look σου.

Extra tip: Μπορείς αν θέλεις να “κλειδώσεις” το αποτέλεσμα με μία πούδρα, αλλά η αλήθεια είναι πως μέσα στο καλοκαίρι καλό είναι να αποφεύγεις το συγκεκριμένο βήμα, για να αφήνεις την επιδερμίδα σου να αναπνέει.

πηγη

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>