Χάστε εύκολα τα κιλά των γιορτών

Χάστε εύκολα τα κιλά των γιορτών

Χάστε εύκολα τα κιλά των γιορτών.Τις μέρες των γιορτών οι πειρασμοί ήταν μεγάλοι και δεν ήταν εύκολο να αντισταθεί κανείς. Έτσι ήρθαν και τα περιττά κιλά και τώρα πρέπει να δούμε πως θα τα διώξουμε από πάνω μας. Χρειάζεται κάποια προσπάθεια…

Όλοι μας τις γιορτές φάγαμε λίγο παραπάνω και βάλαμε μερικά κιλά. Με το που ξεκινάει η νέα χρονιά και ο Ιανουάριος αρχίζει να μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας, όλες ξέρουμε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε την προετοιμασία…για το καλοκαίρι που έρχεται κι ας δείχνει ότι είναι ακόμη μακριά! 
Χωρίς άγχος και με πολύ σύνεση ξεκινήστε από τώρα την προετοιμασία για το καλοκαίρι. Μπορείτε εύκολα και απλά, να εντάξετε κάποιες τροφές στο καθημερινό σας διαιτολόγιο, τις οποίες οι διαιτολόγοι αποκαλούν «έξυπνες τροφές». Οι τροφές αυτές έχουν την ιδιότητα να δημιουργούν αίσθημα κορεσμού. Δεν έχετε παρά να τις εντάξετε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο, για να αρχίσετε σιγά, σιγά να χάνετε κιλά. 

Οι τροφές αυτές είναι: 
1.    Το μήλο
2.    Το αυγό
3.    Τα δημητριακά ολικής άλεσης
4.    Τα αποξηραμένα φρούτα
5.    Οι ξηροί καρποί
6.    Οι ελιές 
7.    Το άπαχο γιαούρτι
8.    Η μαύρη σοκολάτα
9.    Το πράσινο τσάι 
10.    Το άπαχο στήθος κοτόπουλου
Κάθε μέρα φροντίστε να λαμβάνετε μια ή και περισσότερες από τις τροφές που αναφέρουμε παραπάνω, για άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα. 

PrettyLife.gr

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>