Δώσετε χρώμα στο σπίτι σας!

xrwma-0

Πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται να παίξουν με τα χρώματα και επιλέγουν τη μονοτονία στους χώρους του σπιτιού τους. Τα χρώματα όμως δίνουν ζωή και βελτιώνουν τη διάθεση.

 

Δείτε και αυτό>>bohemian decor είναι πλέον και μοντέρνο

xrwma-10

Τολμήστε λοιπόν να δώσετε χρώμα στο σπίτι σας ανανεώνοντας με τον τρόπο αυτό και τους χώρους σας. Το χρώμα λείπει γενικότερα απ΄τη ζωή μας και είναι ωραίο να υπάρχει σε μικρές ή μεγάλες δόσεις στον ιδιωτικό μας χώρο. Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές ειδικά στους χώρους όπου χαλαρώνετε, όπως οι κρεβατοκάμαρες. Μπορείτε να εντάξετε το χρώμα στα διακοσμητικά αντικείμενα, στα έπιπλα ή σε κάποιο τοίχο. Επίσης, παίζοντας σωστά με τα χρώματα μπορείτε να μεγαλώσετε κάποιον χώρο ή να δημιουργήσετε ιδιαίτερες γωνιές. Για παράδειγμα, σε μακρόστενους χώρους όπως ένας διάδρομος, δίνοντας ένα έντονο χρώμα στο τέρμα του, όχι μόνο θα τον ομορφύνετε, αλλά θα τον κάνετε να μοιάζει και πιο φαρδύς.

 

www.jenny.gr

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>