Δυναμώστε τα μαλλιά σας.

Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε και να περιποιείστε τα μαλλιά σας, ενδυναμώνοντας και τις ρίζες τους. Πως όμως μπορείτε να  καταφέρετε να  δυναμώστε τα μαλλιά σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα ή ακριβά προϊόντα του εμπορίου;
Η λύση βρίσκεται σε μια μάσκα μαλλιών με ελαιόλαδο, δεντρολίβανο και λεβάντα, την οποία μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα με βιολογικά και φυτικά προϊόντα ή ακόμη καλύτερα να την φτιάξετε μόνη σας, αναμειγνύοντας απλά τα υλικά.


Αφού λοιπόν την φτιάξετε, σειρά έχει η εφαρμογή της. Απλά βάλτε την στις ρίζες των μαλλιών σας και κάντε ελαφρύ μασάζ. Με αυτόν τον τρόπο θα ενεργοποιήσετε τον θύλακα της τρίχας και θα δημιουργήσετε υπεραιμία στους υποδοχείς της τρίχας. Στη συνέχεια αφήστε την να δράσει για τουλάχιστον μία ώρα. Αν παρόλα αυτά την ξεχάσετε για περισσότερο χρόνο μόνο καλό θα σας κάνει, αφού οι ρίζες σας θα έχουν περισσότερο χρόνο ώστε να απορροφήσουν τα ευεργετικά συστατικά του μείγματος.


Μετά το πέρας της ώρας, απλά λουστείτε κανονικά και ξεπλυθείτε με χλιαρό νερό.


Καλό θα είναι να εφαρμόζετε την συγκεκριμένη μάσκα τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα, έτσι ώστε να δυναμώσουν οι ρίζες σας.
Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr