Ελαιόλαδο στα μαλλιά για ζωντάνια & λάμψη.

Η αλήθεια όμως είναι πως αιώνες τώρα οι γυναίκες χρησιμοποιούν το ελαιόλαδο σαν μάσκα. Το αποτέλεσμα; Δυνατά, λαμπερά, υγιή μαλλιά χωρίς ψαλίδα και φθορά. 


Θα χρειαστείς μερικές κουταλιές ελαιόλαδο ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου, ένα κλάμερ, μια πλαστική σακούλα, μια πετσέτα.


Ξεκίνα εφαρμόζοντας το λάδι σε στεγνά μαλλιά κάνοντας απαλό αλλά πολύ καλό μασάζ σε όλο το κεφάλι. Σκοπός είναι να βοηθήσεις τα θρεπτικά συστατικά να εισχωρήσουν στην τρίχα και το δέρμα σου. Συνέχισε το απαλό μασάζ σε όλο το μήκος των μαλλιών και τις άκρες.

Μετά πιάσε τα μαλλιά σου σε έναν κότσο με το κοκαλάκι και τύλιξε τα με την πλαστική σακούλα πολύ καλά. Αυτό το κάνεις και για να μη λερωθείς αλλά και για να δημιουργήσεις θερμότητα που θα βοηθήσει τα συστατικά να κάνουν τη δουλειά τους γρηγορότερα.


Τύλιξε το κεφάλι σου με την πετσέτα. Ιδανικά πρέπει να αφήσεις το λάδι όση περισσότερη ώρα μπορείς. Η άφησε το για τουλάχιστον 20 λεπτά.


Ξέβγαλε τα μαλλιά σου πάρα πολύ καλά και λούσε τα με ένα απαλό σαμπουάν. Επανέλαβε ακόμη μια φορά το λούσιμο ή και Τρίτη αν το έχεις παρακάνει με το λάδι. Τέλος, σκούπισε τα μαλλιά σου κι άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά, τους έκανες ένα τεράστιο δώρο με αυτή τη μάσκα κι είναι κρίμα να τους το πάρεις πίσω χτυπώντας τα με θερμό αέρα.


Μπορείς να επαναλαμβάνεις τη μάσκα μια φορά την εβδομάδα ή όποτε νιώθεις πως τα μαλλιά σου χρειάζονται φροντίδα μα πρόσεξε να αφήνεις ένα διάστημα τουλάχιστον 3 ημερών ανάμεσα απο κάθε εφαρμογή.

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr