ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ-Βλέμμα σαγηνευτικό

                                                                                                       

Αναζωογονείστε το βλέμμα σας και κάντε το σαγηνευτικό έτσι ώστε να μην μπορεί να σας αντισταθεί κανένα αρσενικό.

Για να γίνει αυτό φυσικά πρέπει να ξεφορτωθείτε τους  μαύρους κύκλους και τις σακούλες  που ταλαιπωρούν τα μάτια σας! Την  καλύτερη λύση θα τη βρείτε σε φυσικά προϊόντα. Όπως στην πατάτα. Αν απλά βάλετε δυο φέτες πάνω στα μάτια σας, θα δείτε διαφορά. Αν θέλετε όμως η διαφορά να είναι πολύ αισθητή και τα αποτελέσματα μεγάλα τότε το μόνο που έχετε είναι να φτιάξετε την παρακάτω μάσκα ματιών γρήγορα και εύκολα.
 Καταρχήν ετοιμάστε πρώτα ένα πιάτο, στο οποίο θα βάλετε τέσσερα τετράγωνα κομμάτια τουλπανιού, δύο μικρά και δύο μεγάλα. Μέτα τρίψτε μια μεγάλη πατάτα σε ψιλό τρίφτη και τοποθετήστε το μισό από αυτόν το χυλό στα δύο μεγάλα κομμάτια του βαμβακερού υφάσματος, φτιάχνοντας δύο επιθέματα στις διαστάσεις που έχει το μισό μάγουλο.

Στη συνέχεια, βουτήξτε τα δύο μικρά κομμάτια σε χαμομήλι, διπλώστε τα και τοποθετήστε τα πάνω στα μάτια, ένα σε κάθε μάτι.
Ύστερα, εφαρμόστε τα μεγάλα σε κάθε μάγουλο, όσο γίνεται πιο κοντά στα μάτια. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία και πρέπει να δώσετε έμφαση είναι να προστατεύσετε καλά τα μάτια με τις μικρές κομπρέσες και να φέρετε πολύ κοντά τα επιθέματα της πατάτας, για να θεραπεύσετε το πρήξιμο και τις μικρές ρυτίδες.
Για να έχετε τα καλύτερα  δυνατά αποτελέσματα, επιβάλλετε να μείνετε ξαπλωμένες  με τα επιθέματα για 30-40 λεπτά. Στο τέλος ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χαμομήλι.
Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr