Για να μείνει το ψάρι φρέσκο

                                                                                                                                                                                                          Για να διατηρηθεί το φρέσκο ψάρι:

– Το καθαρίζουμε
– Το πλένουμε κάτω από τη βρύση
– Το στεγνώνουμε
– Το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο
– Το βάζουμε στο ψυγείο και θα διατηρηθεί για 3 μέρες.
Υπάρχει κι άλλος τρόπος:
– Λιώνουμε 2 κομμάτια ζάχαρη σε μισό λίτρο ξύδι και βουτάμε μέσα ένα πανί
– Ψεκάζουμε το πανί με χοντρό αλάτι
– Τυλίγουμε το ψάρι με το πανί
– Βάζουμε στο ψυγείο και θα διατηρηθεί για 3 μέρες

 

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>