Γιατί οι άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες σκέφτονται όπως αυτοί;

antres-gynaikes

Σήμερα φίλες μου θα μάθετε κάτι για τους άνδρες που ίσως δεν ξέρετε…Θα μάθετε πως σκέφτονται,και τι πιστεύουν για τον τρόπο που σκεφτόμαστε εμείς οι γυναίκες.

Οι περισσότεροι άνδρες όταν βλέπουν μια γοητευτική γυναίκα να περπατάει στο δρόμο αμέσως φαντασιώνονται ότι κάνουν έρωτα μαζί της. Αν τους χαμογελάσει σημαίνει ότι κι αυτή θέλει να κάνει έρωτα μαζί τους; ‘Όχι, σύμφωνα με μια έρευνα, τριακόσιοι περίπου άνδρες και γυναίκες έλαβαν περιγραφές ενός ατόμου κάτω από διαφορετικές καταστάσεις και ρωτήθηκαν πόσο πιθανό ήταν το άτομο αυτό να θέλει να κάνουν έρωτα. Οι άνδρες ήταν πολύ πιο πιθανό να προβλέψουν ότι το άλλο άτομο επιθυμούσε ερωτική συνεύρεση. Οι ερευνητές είπαν ότι αφού οι άνδρες σκέφτονται το σεξ όλη την ώρα, νομίζουν ότι και οι γυναίκες σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Άνδρες που δεν έκαναν σεξ πολύ συχνά εμφάνιζαν τη μεγαλύτερη διαστροφή σχετικά με το τι ήθελαν οι γυναίκες. Οι γυναίκες μπορούσαν να προσδιορίσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια πότε οι άνδρες ήθελαν σεξ. Παρ’ όλα αυτά, οι γυναίκες είχαν δυσκολίες στον προσδιορισμό της συμπεριφοράς των ανδρών. Για παράδειγμα, είχαν την τάση να υπερεκτιμούν την αφοσίωση των ανδρών σε μία σχέση.

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr