Οι γονείς παραμελούν τα άσχημα παιδιά

9245
Παρά την επικρατούσα άποψη σύμφωνα με την οποία οι γονείς βλέπουν τα παιδιά τους όμορφα, καναδός ερευνητές τού Πανεπιστημίου της Alberta δίνουν τη δική τους εκδοχή.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν, τα λιγότερο όμορφα παιδιά δεν τυγχάνουν ιδιαίτερης φροντίδας από τους γονείς τους. Η ερευνητική ομάδα παρακολούθησε 426 γονείς με τα παιδιά τους ηλικίας 2-5 ετών στο σούπερ μάρκετ και κατέληξε σε συμπεράσματα σχετικά με τη συμπεριφορά τους. Σύμφωνα με
την έρευνα, οι γονείς φρόντιζαν να «επιδεικνύουν» τα παιδιά τους βάζοντάς τα στο καρότσι όταν εκείνα ήταν όμορφα, ενώ, όταν τα παιδιά τους ήταν λιγότερο όμορφα, δεν τους έδειχναν προσοχή, με αποτέλεσμα εκείνα να βρίσκονται για μεγάλα διαστήματα μακριά από τους γονείς τους. Οι ερευνητές ακόμη επισημαίνουν ότι οι γονείς ποτέ δεν παραδέχονται πως προσέχουν λιγότερο το παιδί τους που δεν είναι όμορφο, ωστόσο είναι ένα γεγονός που υφίσταται.

 

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr