Καρμπονάρα αλλιώτικη από τις άλλες!

Καρμπονάρα

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ



Μια καρμπονάρα ιδιαίτερη και γευστική χάρη στην καπνιστή πανσέτα αντί του μπέικον και στο ποσέ αυγό που σπάμε μόλις πριν την πρώτη απολαυστική μπουκιά.Μια καρμπονάρα αλλιώτικη από τις άλλες!

 

 

 

Για την καρμπονάρα θα χρειαστείς:

  • 200 γραμ. λιγκουίνι
    200 γραμ. καπνιστή πανσέτα (όχι μπέικον)
    2 σκελίδες σκόρδο
    160 γραμ. τυρί κρέμα
    Μαϊντανό
    2 αυγό
    100 γραμ. παρμεζάνα

Ξεκινώντας….

Βράσε τα μακαρόνια αι dente. Κόψε την πανσέτα σε μικρούς κύβους,βάλε την σε ένα τηγάνι μαζί με τα σκόρδα ολόκληρα (τα οποία αφαιρείς μετά) και, μόλις πάρει χρώμα, προσθέτεις τα ζυμαρικά, το τυρί κρέμα και λίγο νερό από το βράσιμο. Μόλις δέσουν τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, πρόσθεσε το μαϊντανό και λίγη παρμεζάνα τριμμένη. Κάνε το αυγό ποσέ και τοποθέτησε το πάνω από τα ζυμαρικά. Τέλος, βάλε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δες ακόμα:

Κράτα το

 

 

Κράτα το

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr