Κατσίκι με σταμναγκάθι:Από την Κριτική κουζίνα

Κατσίκι με σταμναγκάθι Η κριτική κουζίνα είναι άρρηκτα δεμένη με τη μεσογειακή διατροφή και την Ελληνική νοστιμιά.Σήμερα θα μάθεις μια παραδοσιακή κριτική συνταγή Κατσίκι με σταμναγκάθι.


Για το Κατσίκι με σταμναγκάθι θα χρειαστείς:

  • 1 κιλό κατσικάκι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 κιλό σταμναγκάθι
  • 7 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές λευκό κρασί
  • χυμός 2 λεμονιών
  • αλάτι, πιπέρι

Κατσίκι με σταμναγκάθι:Από την Κριτική κουζίνα

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το σταμναγκάθι. Το βουτάμε σε βραστό νερό για 5 λεπτά για να φύγει η πικράδα του. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας σε μέτρια φωτιά για 4 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί, αλατίζουμε, προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε το σταμναγκάθι, ανακατεύουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα, αφήνοντας το φαγητό να σιγοβράσει επί 20 λεπτά. Προσθέτουμε το λεμόνι, ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό να βράσει 5 λεπτά ακόμα. Το σερβίρουμε ζεστό μαζί με
την πλούσια σάλτσα του.

Καλή επιτυχία!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

 

Κράτα το

Κράτα το

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>