Κούπα από Confetti Φρούτων

Κυριακάτικες γεύσεις

IMG_20140823_0004

Αυτή η συνταγή περιέχει φυτοφαινόλες από το κίτρο και αποτελεί το τέλειο επιδόρπιο σε οποιοδήποτε γεύμα της μεσογειακής διατροφής. Είναι ένα ελαφρύ, καλοκαιρινό επιδόρπιο που είναι πολύ γευστικό και δροσιστικό.Αυτή η συνταγή ικανοποιεί τις ημερήσιες ανάγκες σας σε φρούτα όταν κάνετε δίαιτα.

Μερίδες : 4

Πρωτεΐνη : 7,8%

Υδατάνθρακες : 84,8%

Λίπος: 7,4%

Θερμίδες: 132

πρωτεΐνη : 2,6 γρ

Νάτριο : 29 χγρ

Υδατάνθρακες : 27,9 yρ

Λίπος : 1,1 yρ

Χοληστερόλη : 2 χγρ

Υλικά:

Ι κούπα φράουλες

1 κούπα blueberrίes

1 κούπα ανανάς σε κύβους

1 κούπα κόκκινα σταφύλια

1 κούπα γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά με γεύση βανίλιας

1 κουταλιά συμπυκνωμένο ζαχαρούχο γάλα χωρίς λιπαρά

2 κουταλιές χυμός κιτρολέμονού

1/2 κούπας γαρνίρισμα με κρέμα σαντιγί με χαμηλά λιπαρά

1/2 κουταλιάς τριμμένη φλούδα κιτρολέμονού

Εκτέλεση:

Πλύνετε και προετοιμάστε τα φρούτα. Ανακατεύετε σε ένα μικρό μπολ το γιαούρτι, ο συμπυκνωμένο γάλα και το χυμό κιτρολέμονου. Ρίξτε το γαρνίρισμα και ανακατέψτε Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους, αναμείξτε όλα τα φρούτα. Μοιράστε το μείγμα στα 4. Μοιράστε ισότιμα τη σάλτσα γιαουρτιού πάνω από τα φρούτα. Γαρνίρετε με φλούδες κιτρολέμονού. Σερβίρετε αμέσως ή καλύψτε κάθε πιάτο και καταψύξτε τα μέχρι 3 ώρες.

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

2 Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>