Λύσεις ομορφιάς στο σπίτι!

Λύσεις-ομορφιάς-στο-σπίτι!-www.beauty-secrets.gr

Μπορείτε να παραμείνετε νέες χρησιμοποιώντας προϊόντα που επιλέγουν οι ειδικοί! Οι εξειδικευμένες φροντίδες δεν γίνονται πλέον αποκλειστικά από τους δερματολόγους. Η σύγχρονη κοσμετολογία προτείνει νέες επαναστατικές φόρμουλες για να ανανεώσετε το πρόσωπο σας, μόνες σας στο σπίτι. 

Απολέπιση

Απολέπιση

Αν είχατε συνηθίσει να κάνετε peelίng στο δερματολόγο, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μπορείτε πλέον οι ίδιες να χρησιμοποιήσετε τα δερματολογικά peelίng που κυκλοφορούν στην αγορά.Κάποια από αυτά συνδυάζουν τη δράση μικροκρυστάλλων οξειδίου του αργιλίου με ορισμένες δόσεις γλυκολiκού οξέος και συμβάλλουν στην ανανέωση της επιδερμίδας.

Ρυτίδες

laser-στο-σπίτι

Μπορείτε πλέον να κάνετε laser και στο σπίτι. Οι ακτίνες laser έρχονται σε επαφή με τον ιστό του δέρματος και το επηρεάζουν σε κυτταρικό επίπεδο. Τονώνουν το μiκροκυκλοφορικό, ενεργοποιούν το μεταβολισμό των κυττάρων και ευνοούν τη δημιουργία νέου κολλαγόνου, απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές.Επιστήμονες έχουν δημιουργήσει ένα επαναστατικό προϊόν ελαφριάς μορφής laser, που λειαίνει τις έντονες γραμμές και τις ρυτίδες.

Χαλάρωση

seroum

‘Όταν χαλαρώνουν οι ιστοί της επιδερμίδας, τα χαρακτηριστικά δείχνουν κουρασμένα. Τα προϊόντα σε μορφή σέρουμ δρουν στις βαθύτερες στοιβάδες, αντιμετωπίζοντας τα σημάδια του χρόνου.Το σέρουμ είναι μια κρέμα τζελ εμπλουτισμένη με Polylίft, ένα βιοπολυμερικό από το αμύγδαλο, και προσφέρει αποτέλεσμα λίφτινγκ στην επιδερμίδα.

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr