Μάσκα μαλλιών για αντιμετώπιση της θαμπάδας

Μάσκα μαλλιών για αντιμετώπιση της θαμπάδας
Χαρίστε τους τη λάμψη που τους λείπει με μια απλή φυσική μάσκα μαλλιών

Η καθημερινή χρήση προϊόντων styling και γενικότερα η ρύπανση καταστρέφουν και κάνουν τα μαλλιά σας πιο θαμπά λόγω των κατάλοιπων που αφήνουν και τα οποία «ρουφάνε» την υγρασία της τρίχας.

Χαρίστε τους τη λάμψη που τους λείπει με μια απλή φυσική μάσκα μαλλιών, βασισμένη στα γαλακτοκομικά προϊόντα, που έχουν την ικανότητα να αναστρέψουν αυτή την κατάσταση, χάρη στο λακτικό οξύ, το οποίο αφαιρεί τα κατάλοιπα και στα λιπαρά που ενυδατώνουν την τρίχα.

Θα χρειαστείτε:

– 1/2 φλιτζάνι sour cream ή στραγγιστό γιαούρτι

Τρόπος εφαρμογής:

Κάντε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις σε νωπά μαλλιά. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 20 λεπτά και ξεβγάλτε τα με χλιαρό και στη συνέχεια κρύο νερό. Τέλος, λουστείτε κανονικά και είστε έτοιμες.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να επαναλαμβάνετε αυτή τη μάσκα κάθε 15 μέρες

πηγή

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>