Νύχια που σπάνε εύκολα; Αυτό το φυσικό συστατικό θα κάνει το «σπιτικό» manicure σου επαγγελματικό

Νύχια που σπάνεΝύχια που σπάνε εύκολα; Αυτό το φυσικό συστατικό θα κάνει το «σπιτικό» manicure σου επαγγελματικό

Τα σπασμένα νύχια αποτελούν μια πραγματικότητα που ταλαιπωρεί όλες μας.Είναι η κύρια αιτία που το manicure μας δεν κρατάει όσο θα θέλαμε, ενώ διαπιστώνουμε πως ταλαιπωρούν ακόμα και τους επαγγελματίες. Πόσω μάλλον εμάς.

Να που, όμως, υπάρχει λύση. Και μάλιστα πολύ οικονομική.

Πρόκειται για ένα πολύ φθηνό συστατικό που υπάρχει σε κάθε σπίτι και μπορεί να κάνει τα νύχια μας όσο σκληρά απαιτείται για να μην σπάνε, καταστρέφοντας το manicure μας.

Νύχια που σπάνε εύκολα; Αυτό το φυσικό συστατικό θα κάνει το «σπιτικό» manicure σου επαγγελματικό

Ποιο είναι αυτό; Το μηλόξιδο.

Το μηλόξιδο δρα αποτελεσματικά στην περίπτωση των εύθραυστων νυχιών γι’ αυτό και χρησιμοποιείται συχνά σε ανάλογες θεραπείες.

Οι δύο πιο «έξυπνες» τεχνικές είναι οι εξής:

Τεχνική Νο1
Πριν το manicure σου, ρίξε σε ένα μπολάκι λίγο μηλόξιδο και άσε τα νύχια σου μέσα για 2 – 3 λεπτά.

Με τον τρόπο αυτό καταπολεμάς τη λιπαρότητα, βοηθάς τα νύχια σου να σκληρύνουν και συνεπώς εξασφαλίζεις τη διάρκεια της αντοχής του nail polish.

Τεχνική Νο2
Μια μάσκα για δυνατά νύχια. Σε ένα μπολ ρίχνουμε λίγο μηλόξιδο και έναν κρόκο αυγού και ανακατεύουμε καλά. Μόλις το μείγμα μας ομογενοποιηθεί, αφήνουμε τα νύχια μας να μουλιάσουν για 10 λεπτά μέχρι να «ρουφήξουν» τα θρεπτικά του συστατικά.

Τέλος τα νύχια που σπάνε λοιπόν.

Μια δοκιμή θα σε πείσει!

πηγή

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>