Οικογενειακή υπόθεση

Οικογενειακή υπόθεση
Για να δημιουργήσεις ένα »ζεστό» χώρο χρειάζονται πολύ περισσότερα από μερικά αντικείμενα ταιριασμένα με γούστο.

Για να δημιουργήσεις ένα »ζεστό» χώρο χρειάζονται πολύ περισσότερα από μερικά αντικείμενα ταιριασμένα με γούστο. Τελικά, η διαφορά ανάμεσα σε μια οικία και σε ένα σπιτικό είναι η ψυχή που υπάρχει σε κάθε τι που βρίσκεται μέσα σε αυτό.

 

Οι δαντελένιες κουρτίνες και το ρομαντικό σετ τσαγιού στο κέντρο του τραπεζιού συμπληρώνουν τη θαλπωρή του χώρου.

 

Η μεγάλη ροτόντα της κουζίνας είναι κατασκευασμένη κατά παραγγελία, ενώ ο κεντρικός πάγκος-νησίδα της κουζίνας είναι επίσης κομμάτι που έφερε η Μαριάννα από το Ισραήλ.

 

Μία αναπαλαιωμένη art deco πολυθρόνα ντυμένη με ύφασμα σε γαλάζιους χρωματισμούς κι ένα υπερμέγεθες φωτιστικό βιομηχανικού στυλ συμπληρώνουν τον χώρο.

Δείτε τους υπόλοιπους χώρους στο must.com.cy

πηγή

 

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>