Περιποίηση νυχιών & ποδιών στο σπίτι με 5 βήματα!

Περιποίηση νυχιών ποδιών
Τα αγαπημένα σου πέδιλα σε λίγο θα βγουν στο προσκήνιο, αλλά ακόμα δεν έχουν… μπει στα πόδια σου.Αν δεν μπορείς να διαθέσεις χρήματα για να προσφέρεις επαγγελματική περιποίηση στα πόδια σου…Μη σκας! Εξοπλίσου με τα κατάλληλα προϊόντα και εργαλεία, ακολούθησε τα παρακάτω 5 βήματα και κάνε περιποίηση νυχιών & ποδιών στο σπίτι!

Περιποίηση νυχιών ποδιών στο σπίτι με 5 βήματα!

1 βήμα#Κάνε την περιποίηση νυχιών & ποδιών στο σπίτι μια μικρή απόλαυση

Πάρε μια λεκανίτσα και αφού ρίξεις μέσα λίγο χλιαρό νερό και ελάχιστα άλατα (εάν έχεις), βάλε τα πόδια σου και άφησέ τα για 30-40 λεπτά. Έτσι θα μαλακώσουν τα πετσάκια και θα μπορέσεις να τα σπρώξεις με μεγαλύτερη ευκολία με ένα ξυλάκι.

Περιποίηση νυχιών ποδιών στο σπίτι με 5 βήματα!

2 βήμα#Κάνε τις πατούσες σου να μοιάζουν σαν μωρού με περιποίηση νυχιών & ποδιών στο σπίτι

Σκούπισε τα πόδια σου ταμποναριστά με μια πετσέτα. Μόλις στεγνώσουν καλά, πάρε μια ράσπα και τρίψε τα «δύσκολα» σημεία στις φτέρνες, ώστε να απομακρύνεις τις σκληρύνσεις κάτω από τα πέλματα.

3 βήμα#Κάνε την περιποίηση νυχιών & ποδιών στο σπίτι απόλαυση με ένα peeling

Αφού ολοκληρώσεις τη φροντίδα με τη ράσπα, άπλωσε μια μικρή ποσότητα από ένα προϊόν peeling σε όλο το πέλμα με κυκλικές κινήσεις. Άφησέ το να δράσει για 1-2 λεπτά πριν το αφαιρέσεις με λίγο χλιαρό νερό. Έτσι, θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα.

Περιποίηση νυχιών ποδιών στο σπίτι με 5 βήματα!

4 βήμα#Ολοκλήρωσε την περιποίηση νυχιών & ποδιών στο σπίτι με θρεπτική κρέμα

Με κυκλικές κινήσεις άπλωσε μια μικρή ποσότητα από μια κρέμα ποδιών. Με αυτό τον τρόπο θα σφραγίσεις την υγρασία στο δέρμα σου και θα το προστατέψεις από τυχόν σκασίματα και σκληρύνσεις.

Περιποίηση νυχιών & ποδιών στο σπίτι με 5 βήματα!

5 βήμα#Και τέλος φρόντισε τα νυχάκια σου

Τοποθέτησε ανάμεσα στα δάχτυλα ένα διαχωριστικό νυχιών. Με ένα ειδικό ξυλάκι σπρώξε τα επωνύχια προς τα πίσω και λίμαρε τα νύχια σε τετράγωνο σχήμα με ελαφρώς στρογγυλεμένες άκρες.
Άπλωσε μια στρώση προστατευτικής, διάφανης βάσης για μεγαλύτερη διάρκεια στο βερνίκι με το
οποίο θα βάψεις τα νύχια σου.

Και κάτι που θα ολοκληρώσει την Περιποίηση νυχιών & ποδιών στο σπίτι.Εάν τα νύχια σου σπάνε με το παραμικρό, ενίσχυσε τα εκ των έσω! Με ποιον τρόπο; Λαμβάνοντας το υγρό πόσιμο κολλαγόνο.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ


Κράτα το

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>