Τα πιο ωραία ψηλοτάκουνα πέδιλα, μέχρι 100€

Τα πιο ωραία ψηλοτάκουνα πέδιλα

Θέλεις να είσαι σέξι φέτος το καλοκαίρι; Με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα αποστολή εξετελέσθη.

 

Η νύχτα θέλει έρωτα και πράγματα αφανέρωτα κι εσύ χρειάζεσαι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα για να κάνεις τις πιο σέξι καλοκαιρινές εμφανίσεις. Το πρωί σαγιονάρα και το βράδυ τακούνι.

Θα είσαι σε νησί και στο πλακόστρωτο δε θα μπορείς να κάνεις βήμα; Αυτό μου λες; Για μία έξοδο θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα τα φορέσεις. Και όλες τις υπόλοιπες μέρες στην πόλη;

Το βράδυ πώς θα βγεις; Χρειάζεσαι κάτι θηλυκό, κάτι κομψό, κάτι ερωτικό. Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο ωραία πέδιλα της αγοράς με τιμή κάτω από 100€.

Κούκλες θέλουμε να είμαστε, όχι απένταρες. Δε θα δώσεις μία περιουσία για να πάρεις ένα ζευγάρι που θα το φορέσεις λίγο. Οικονομία και στιλ μπορούν να πάνε μαζί.

Πέδιλα Elle, 55€, -30%

Πέδιλα La Strada, 79.90€

Πέδιλα Top Secret, 47€, -61%

Πέδιλα Clarks, 92€

Πέδιλα Blink, 51€

Πέδιλα Sko, 59€, -10%

Πέδιλα Irregular Choice, 92.80€, -20%

Πέδιλα Menbur, 85.60€, -20%

Πέδιλα Bullboxer, 61€

Πέδιλα Ravel, 78.40€, -20%

 Δείτε περισσότερη >>Μόδα

Ladylike

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>