4 απλά tips για το καθημερινό μακιγιάζ!

καθημερινό μακιγιάζΤο καθημερινό μακιγιάζ πρέπει να είναι απλό, να δείχνει το πρόσωπό μας φρέσκο, φυσικό και χωρίς ατέλειες.Σου παρουσιάζω 4 απλά tips για να κάνεις το καθημερινό σου μακιγιάζ πιο όμορφο με μερικά προϊόντα που ίσως μέχρι τώρα δεν είχες σκεφτεί να χρησιμοποιήσεις!

4 απλά tips για το καθημερινό μακιγιάζ!
Καφέ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες

Βάλε άφοβα καφέ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες και απόφυγε το μαύρο χρώμα. Ο λόγος; Το καφέ χρώμα θα «ανοίξει» τα ματιά σου σε αντίθεση με το μαύρο που τα «κλείνει». Εφάρμοσε καφέ μολύβι στο εσωτερικό της κάτω πλευράς του ματιού για περισσότερη ένταση και sexy ύφος.Δες και μερικά tips-Για μακριές αισθησιακές βλεφαρίδες.

Προσοχή στα φρύδια

Τα φρύδια αποτελούν το κάδρο του προσώπου για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν τα περιποιείστε. Απόφυγε, λοιπόν, τα πολύ λεπτά ή χοντρά φρύδια. Στην πρώτη περίπτωση, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ένα πολύ λεπτό φρύδι θα σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη. Επίσης, μεγάλη προσοχή δείξε στο χρώμα τους για αυτό φρόντισε να μην έχουν διαφορά με τα μαλλιά σου ή έστω να είναι ένα τόνο πιο σκούρα.Δες πως θα έχεις περιποιημένα φρύδια με 6 απλά βήματα.

4 απλά tips για το καθημερινό μακιγιάζ!

Άπλωσε σωστά το ρουζ σε μορφή κρέμας

Το ρουζ σε μορφή κρέμας δίνει φυσικότητα στην εμφάνισή μας, ωστόσο θα πρέπει να το απλώνεις σωστά για να μην έχεις ανεπιθύμητα αποτελέσματα.Τοποθέτησε προσεκτικά κάτω από τα μήλα του προσώπου με ειδικό πινέλο και όχι με τα δάχτυλα.Δες πως θα κάνεις ένα απαλό μακιγιάζ με κρεμώδεις βάσεις, ρουζ & σκιές!

4 απλά tips για το καθημερινό μακιγιάζ!

Ναι στις bronze αποχρώσεις και το χειμώνα

Πες «ναι» στις bronze αποχρώσεις ακόμα κι όταν η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Πάρε ένα φαρδύ πινέλο, βάλε το σε bronze πούδρα και ξεκίνησε με απαλές κινήσεις από το μέτωπο, κατέβα στα μάγουλα και τέλος ελάχιστα στο πηγούνι. Το bronze χρώμα αδυνατίζει το πρόσωπο και χαρίζει γωνίες ακόμα και αν δεν έχεις.Εκτός από το χειμώνα δες πως θα  κάνεις το bronze το μακιγιάζ του καλοκαιριού!

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>