Το girly χτένισμα του καλοκαιριού για μικρά και μεγάλα κορίτσια

Το girly χτένισμα του καλοκαιριούΤο girly χτένισμα του καλοκαιριού για μικρά και μεγάλα κορίτσια

Δεν μπορεί να μην έχεις περάσει από τη φάση με τα κοτσιδάκια, εκείνα που σου έπιανε η μαμά σου στο σχολείο ή στα έπλεκε η γιαγιά σου τα καλοκαίρια μετά τη θάλασσα. Τα pigtails, δηλαδή τα δύο κοτσιδάκια που προκύπτουν από το χώρισμα των μαλλιών στα δύο αν και φαινομενικά μοιάζουν παιδικά, μπορείς πολύ εύκολα να τα δοκιμάσεις κι εσύ, ακόμα κι αν δεν χρειάζεσαι τη μαμά σου να σου φτιάχνει τα μαλλιά.


Πρόκειται για ένα girly χτένισμα με πολλές παραλλαγές που το καλοκαίρι θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Αν το δοκιμάσεις, τότε σίγουρα θα το εκτιμήσεις και θα εξετάσεις όλες τις παραλλαγές του. Μπορείς απλά να πιάσεις τα μαλλιά σου σε δύο κοτσίδες χαμηλά, μπορείς όμως και να τις πλέξεις. Από την άλλη, αν πιάνουν τα χέρια σου, τότε θα έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις δύο μικρές γαλλικές κοτσίδες. Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κορδέλες, λαστιχάκια κι άλλα κοκαλάκια για να δώσεις στιλ στα κοτσιδάκια σου ή ακόμα και να τα μετατρέψεις σε bubble ponytails.

Το girly χτένισμα του καλοκαιριού για μικρά και μεγάλα κορίτσια

Όπως κι αν τα προτιμάς, το σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι, ειδικά τις μέρες των διακοπών, θα σε βοηθήσουν να έχεις μονίμως τα μαλλιά σου σε τάξη, ενώ ταυτόχρονα θα μπορείς να φοράς και το καπέλο σου. Κι αν τα κάνεις μετά τις βουτιές σου και τα πλέξεις, τότε το αλάτι θα κάνεις τη δουλειά τους και τα salty waves που θα έχεις μόλις τα λύσεις θα είναι υπέροχα.Πηγή

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>