Το μεγάλο ξεκαθάρισμα της ντουλάπας σου

μεγάλο ξεκαθάρισμα της ντουλάπαςΤο μεγάλο ξεκαθάρισμα της ντουλάπας σου

Το μεγάλο ξεκαθάρισμα. Πολλές γυναίκες ψωνίζουν για την ντουλάπα τους και όχι για τον εαυτό τους.Σήμερα το beauty secrets θα σε βοηθήσει να κάνεις το μεγάλο ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου.Δηλαδή θα μάθεις πως να αγοράζεις ρούχα που να συνδυάζονται με αυτά που ήδη έχεις.Παρατήρησε τι υπάρχει στην ντουλάπα σου.

Μήπως έχεις πολλά ίδια ρούχα, ενώ σου λείπουν άλλα;Το βασικό είναι την επόμενη φορά που θα μπεις σε ένα κατάστημα με ρούχα,να προσπαθήσεις να αποφύγεις τον πειρασμό άλλης μιας μαύρης φούστας, που θα συμπληρώσει τις ήδη πέντε που έχεις.Ξεφορτώσου τα ρούχα που δεν σου κάνουν πια.Αυτό είναι το απόλυτο βασανιστήριο και συμβαίνει κάθε φορά που ανοίγεις την ντουλάπα σου.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Οργάνωση ντουλάπας:3 Χρήσιμα tips για να την οργανώσεις σωστά!

Το μεγάλο ξεκαθάρισμα της ντουλάπας σου

Σώσε ότι σώζετε

Πριν σε πιάσει αμόκ και αρχίσεις να πετάς όλα τα πράγματα από την ντουλάπα, την παπουτσοθήκη και τα συρτάρια, δείξε ψυχραιμία. Δες τι μπορεί να σωθεί ή να μεταποιηθεί.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Οργάνωση σπιτιού ιδέες για να βάλεις τάξη στο χάος

Ας είσαι ρεαλίστρια

Μία ακόμα συμβουλή για το ξεκαθάρισμα της ντουλάπας είναι να κάνεις μια απλή ερώτηση στον εαυτό σου. «Αν πήγαινα για ψώνια σήμερα, θα το αγόραζα αυτό το ρούχο;» Αν η απάντηση σου είναι όχι, πέταξε ή αν αξίζει δώρισε το σε μια φίλη σου ή σε κάποιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Πώς θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στις ντουλάπες σας

Αντάλλαξε ρούχα σε καταστήματα μεταχειρισμένων η σε sites

Πέρα από τις φίλες σου, με τις οποίες μπορείς να ανταλλάζεις ρούχα, τους διάφορους οργανισμούς, που θα δεχθούν με χαρά τα πράγματα που θα τους προσφέρεις, μια έξυπνη κίνηση είναι να πας σε ένα κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών και να πουλήσεις ή να ανταλλάξεις τα ρούχα σου. Επίσης, υπάρχουν ανάλογα sites στο διαδίκτυο.

Το μεγάλο ξεκαθάρισμα της ντουλάπας σου

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:Πώς θα ανανεώσετε το σπίτι σας με 5 κινήσεις

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>