Το παρόν και το μέλλον

To-parón-kai-to-méllon-penbeautysecrets.blogspot.gr
«Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια: Το παρόν και το μέλλον» είναι το θέμα Επιστημονικής Ημερίδας, την οποία διοργανώνει το Mediterraneo Hospital ( Ηλείας 8 -12 Γλυφάδα).
Η Επιστημονική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Απριλίου 2014- 11πμ με 13.30- στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace (αίθουσα Πλάτων) στο Καβούρι Αττικής.
Ηλεκτρονική πρόσκληση Ημερίδας
Αφορμή για την πραγματοποίηση της Επιστημονικής Ημερίδας είναι η έναρξη λειτουργίας της Πρότυπης Μονάδας Αντιμετώπισης Αγγειακών Εγκεφαλικών στο Mediterraneo Hospital .
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκατοντάδες άτομα χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους, μετά από Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο, καθώς μέχρι σήμερα δεν λειτουργούσε Μονάδα Αντιμετώπισης Αγγειακών Εγκεφαλικών.
H είσοδος για τους γιατρούς, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Ημερίδα, αλλά και για το κοινό είναι ελεύθερη.
Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr