Το τρικ με τη mascara που θα χαρίσει στα μάτια σου γατίσιο βλέμμα

τρικ με τη mascara Το τρικ με τη mascara που θα χαρίσει στα μάτια σου γατίσιο βλέμμα

Λατρεύεις το φυσικό μακιγιάζ και αποφεύγεις συστηματικά τις υπερβολές, αλλά παρόλα αυτά επιθυμείς αυτό το κάτι παραπάνω στο βλέμμα σου;


Αυτό το θέμα σε αφορά.

Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που ξεκάθαρα λατρεύουν το γατίσιο βλέμμα, το tip αυτό δεν μπορεί παρά να κερδίσει μια θέση στη λίστα με τα αγαπημένα σου.

Το τρικ με τη mascara που θα χαρίσει στα μάτια σου γατίσιο βλέμμα

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μία καλή mascara!

Τι πρέπει να κάνεις;
Μόλις ολοκληρώσεις τη βάση του μακιγιάζ σου και εφαρμόσεις τη σκιά στα μάτια σου, συνέχισε περνώντας μία στρώσει mascara στις πάνω βλεφαρίδες σου.

Περίμενε 30 δευτερόλεπτα να στεγνώσει και πέρνα ξανά μικρή ποσότητα αυτή τη φορά, όμως, με κλίση προς την εξωτερική πλευρά του ματιού.

Στο δεξί σου μάτι ξεκινάς από τη μέσα μεριά του ματιού (αριστερή) και οδηγείς το βουρτσάκι της mascara στην αριστερή, στο τελείωμα του ματιού. Το ακριβώς αντίστροφο κάνεις στο αριστερό μάτι. Ξεκινάς, δηλαδή, από τη δεξιά πλευρά και τελειώνει με το βουρτσάκι στην αριστερή.

Το τρικ με τη mascara που θα χαρίσει στα μάτια σου γατίσιο βλέμμα

Σκοπός είναι να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να έχουν κλίση προς τα έξω και όχι ευθεία πάνω. Πέρνα αρκετές στρώσε με κλίση στο τελείωμα του ματιού και απόφυγε να βάψεις τις κάτω βλεφαρίδες σου.

Με τον τρόπο αυτό δημιουργείς την αίσθηση του πολυπόθητου cat eye χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις eyeliner, έχοντας ένα σαφώς πιο natural look.

Πηγή

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>