Ζέστη!Πως να κρατήσεις το σπίτι δροσερό

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ο καύσωνας μέρα με τη μέρα χειροτερεύει και εσύ προσπαθείς να βρεις λύσεις για να κρατήσεις το σπίτι δροσερό.
Ακολουθούν μερικές συμβουλές ανάλογα που θα σε βοηθήσουν να ρίξεις τη θερμοκρασία στα δωμάτια.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις τις κουρτίνες για να μην μπαίνει μέσα ο ήλιος.
Στους τοίχους που βλέπει ο ήλιος τις μεσημεριανές ώρες μπορείς να τοποθετήσεις αναρριχητικά φυτά, ενώ στο μπαλκόνι μπορείς να δημιουργήσεις ένα τοίχος προστασίες με γλάστρες.
Οι πόρτες και τα παράθυρα θα πρέπει να μένουν ανοιχτά μόνο νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ για να αερίζεται ο χώρος.
Αν θες να πολεμήσεις την υγρασία δοκίμασε να τοποθετήσεις μερικά δοχεία με νερό σε διάφορες γωνίες στο σπίτι, τα οποία θα ανανεώνεις σχεδόν καθημερινά.
Ο μεγαλύτερος σύμμαχος είναι το air-condition, αλλά μην ξεχνάμε ότι και ο ανεμιστήρας κάνει δουλειά και σίγουρα πιο οικονομικά.
Επίσης, θα πρέπει να προβλέψεις πως να δημιουργήσεις σκιές στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, με πέργκολες ή τέντες.
Βέβαια αν η τσέπη σας το υποστηρίζει, μπορείτε να καταφύγετε στη λύση των ενδοδαπέδιων συστημάτων που θα σας δροσίσουν τους χώρους.
Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr