Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ-Πολεμήστε το χρόνο

Ο χρόνος είναι σίγουρα κάτι που απασχολεί τις γυναίκες γι΄αυτό και κάνουν ότι μπορούν για να μένουν πάντες νέες και δροσερές. Διαβάστε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε για να πολεμήσετε το χρόνο..
• Φοράτε αντηλιακή κρέμα. Η κρέμα είναι απαραίτητη όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και το χειμώνα, για να προστατεύετε το δέρμα του προσώπου σας.
• Κοιμηθείτε. Εξασφαλίστε τον οχτάωρο ύπνο παρά τις υποχρεώσεις που τυχόν έχετε.
• Πίνετε νερό. Είναι χιλιοειπωμένο, αλλά το νερό κάνει θαύματα. Ενυδατώνετε τον οργανισμό σας και το δέρμα καθυστερώντας την εμφάνιση ρυτίδων.
• Κοιμηθείτε, τοποθετείστε στο πρόσωπό σας μια κρέμα νυχτός με αντιγηραντική δράση. Η πρόληψη είναι καλύτερη από την αντιμετώπιση.

1 Comment

  • Μαζί με το Botox, το υαλουρονικό (Restylane, Juvederm, Pluryal, Voluma) αποτελεί τη νούμερο ένα θεραπεία στα μη επεμβατικά, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η θεραπεία με υαλουρονικό είναι μία θεραπεία ρουτίνας στην Πλαστική Χειρουργική, και μαζί με το Botox Dysport, αποτελεί τη νούμερο 1 θεραπεία για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και την αποκατάσταση του όγκου του προσώπου, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. http://drtaki.gr/index.php/mh-epemvatika/yalouroniko-oxy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *