α. Τροφές πλούσιες σε β-καροτένιο, όπως τα καρότα και τα βερίκοκα
β. Τροφές πλούσιες σε λυκοπένιο, όπως οι ντομάτες και το καρπούζι
γ. Τροφές πλούσιες σε λουτεΐνη όπως το μπρόκολο και το σπανάκι
δ. Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Α, όπως τα ψάρια και τα αυγά
ε. Τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο, όπως τα θαλασσινά
στ. Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C, όπως οι κόκκινες και κίτρινες πιπεριές και τα ακτινίδια
ζ. Τροφές πλούσιες σε σελήνιο, όπως τα δημητριακά ολικής αλέσεως.