Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου

ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ-Πατούσες ομορφες & απαλές

                                                                                            Οι πατούσες και τα άκρα μιας γυναίκας ειδικά το καλοκαίρι πρέπει να είναι τέλειες. Οι σκληρές και ξηρές πατούσες είναι αντιαισθητικές. Πως θα τις αποφύγετε; Όχι πάντως με πεντικιούρ.

Συχνά στο πεντικιούρ οι αισθητικοί απομακρύνουν τις νεκρές και σκληρές περιοχές στις πατούσες με σκληρές βούρτσες καθαρισμού οι οποίες προσωρινά μειώνουν το πρόβλημα. Εάν δεν έχετε κάνει ποτέ απολέπιση στις πατούσες καλύτερα να μη το κάνετε ούτε στο μέλλον…

Για να μαλακώσετε τις πατούσες σας θυμηθείτε μετά το βραδινό σας μπάνιο και πριν πέσετε για ύπνο, να απλώνετε πάντα μια ενυδατική κρέμα στα άκρα σας. Κατόπιν απλώστε μια παχιά στρώση βαζελίνης στα σκληρά σημεία και φορέστε προσεχτικά τις κάλτσες σας! Καλά διαβάσατε. Μη γελάτε καλέ! Φορέστε τις κάλτσες σας και αφήστε τα πόδια σας για τουλάχιστον 2 ώρες έτσι ή ακόμα και μέχρι το πρωί που θα ξυπνήσετε. Μέσα σε λίγες ημέρες θα δείτε αισθητή διαφορά και δε θα σας ενοχλεί η ζεστασιά που δημιουργείται από τον συνδυασμό βαζελίνης – κάλτσας στον ύπνο σας. Ειδικά τα χειμωνιάτικα βράδια θα το απολαμβάνετε. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *