Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου

ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ-Secrets

Καθαρίζετε το δέρμα σας με σκέτο νερό το πρωί και το βράδυ με γαλάκτωμα ή λιπαρό σαπούνι. Μη χρησιμοποιείτε πολύ κρύο νερό, ούτε όμως πολύ ζεστό, αφού και στις δύο περιπτώσεις το πρόβλημα ξηρότητας θα επιδεινωθεί. Αντιμετωπίστε την ξηρότητα του αέρα στο εσωτερικό περιβάλλον χρησιμοποιώντας υγραντήρα ή αφήνοντας απλώς ένα βρεγμένο πανί στη θερμαντική εστία. Χρησιμοποιείτε πάντα ενυδατική κρέμα πριν βγείτε έξω. Μην παραλείπετε να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας και «εσωτερικά», πίνοντας άφθονο νερό και χυμούς. ● Ενισχύστε τη δράση της φυτικής ενυδατικής σας κρέμας προσθέτοντας 10-20 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο σε 50 ml κρέμα ή 1 σταγόνα κάθε φορά στην ποσότητα που χρησιμοποιείτε στο πρόσωπό σας.
● Λάδια βάσης, κρέμες βάσης και ποικιλία αιθέριων ελαίων θα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα φυτικών και βιολογικών προϊόντων.
● Τα λάδια και οι κρέμες βάσης είναι ειδικά παρασκευασμένα, ώστε να μην αλλοιώνονται από την προσθήκη ελαίων και να παραμένουν αποτελεσματικά μέχρι και 1 χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *