Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου

Το μακιγιάζ μπορεί να κανεί θαυματα3

                                                                           βάση για το μακιγιάζ για άψογα αποτελέσματα!                                            Θα χρειαστείτε: 2 make up σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις. 1 ανοιχτόχρωμο και πιο φωτεινό και 1 αρκετά πιο σκούρο σε πιο μπρονζέ απόχρωση. 1 κονσίλερ δύο τόνους πιο ανοιχτό από το φωτεινό μέικ απ. Καφέ ματ σκιά σε μορφή κρέμας. Ένα ροζ ρουζ. Ένα προϊόν λάμψης (όχι με glitter). Ένα μεγάλο πινέλο για πούδρα και μια πούδρα διάφανη χωρίς χρώμα.Αφού έχετε καθαρίσει πολύ καλά το πρόσωπο, απλώστε την ενυδατική σας κρέμα με κυκλικές κινήσεις κάνοντας ελαφρύ μασάζ για να χαλαρώσετε τους μυς.

Απλώστε με το σφουγγαράκι ή με τα ακροδάχτυλά σας το πιο φωτεινό μέικ απ στην περιοχή ( Τ ), μέτωπο μύτη πιγούνι, και συνεχίστε προς τα έξω καλύπτοντας τις υπόλοιπες περιοχές.
Με το πιο σκούρο μέικ απ σκιάστε το περίγραμμα του προσώπου απλώνοντας το υλικό στα μάγουλα στα οστά του μετώπου, στις γωνίες της κάτω γνάθου και προς τα έξω. Αυτό το τρικ λεπταίνει το πρόσωπο και του δίνει ένα πιο οβάλ σχήμα.
Απλώστε καλά προς τα έξω το μέικ απ ώστε να μην φαίνεται η διαφορά του χρώματος με το χρώμα της επιδερμίδα σας, γιατί το μυστικό είναι να μην φαίνεται ότι φοράτε μέικ απ.
Φωτίστε τα μάτια με το κονσίλερ σε ένα τρίγωνο κάτω από το μάτι, στην εσωτερική γωνία του ματιού, κάτω από το τόξο του φρυδιού και στο κινητό βλέφαρο. Απλώστε επίσης στο κεντρικό οστό της μύτης και στο πιγούνι εκεί όπου συνήθως το δέρμα είναι πιο κόκκινο.                                                                                                        Με την καφέ σκιά κάντε μια μικρή καμπύλη από την άκρη των χειλιών μέχρι το αυτί κάτω από τα οστά των ζυγωματικών και απλώστε το υλικό με τάση προς τα πίσω. Βάλτε επίσης καφέ σκιά στα οστά των πάνω βλεφάρων, δεξιά και αριστερά στις δύο άκρες του μετώπου πάνω από τα φρύδια,  ζωγραφίστε δύο γραμμές δεξιά και αριστερά από το κεντρικό οστό της μύτης και μια γωνία κάτω από την μύτη ώστε να φαίνεται λεπτότερη και μικρότερη. Δουλέψτε μαλακά τη καφέ σκιά ώστε να μειωθεί η διαφορά με το υπόλοιπο χρώμα.                                 Με το προϊόν λάμψης φωτίστε τα ζυγωματικά και το κεντρικό οστό της μύτης.
Βάλτε στα μήλα  ρουζ  σε ένα όμορφο ροζ ζεστό χρώμα και τελειώστε σταθεροποιώντας το αποτέλεσμα με μία διάφανη πούδρα σε σκόνη την οποία θα απλώσετε καλά σε όλο το πρόσωπο με ένα μεγάλο πινέλο ειδικό για πούδρα.
Το αποτέλεσμα: Έχετε δημιουργήσει την τέλεια βάση για το μακιγιάζ και το δέρμα σας δείχνει άψογο χωρίς ατέλειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *