Πέμπτη, 30 Ιουνίου

10 λόγοι που το σαπούνι από γάλα γαϊδάρας μειώνει τα συμπτώματα της Ακμής!

akmi-gala-gaidaras

10 λόγοι που το σαπούνι από γάλα γαϊδάρας μειώνει τα συμπτώματα της Ακμής!

Η Ακμή είναι ίσως  η πιο συχνή νόσος της εφηβικής ηλικίας. Η Ακμή μπορεί να εμφανιστεί όμως και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Τι είναι ακμή;

Ακμή είναι η φλεγμονώδης δερματοπάθεια που εμφανίζεται όταν το λύπος και τα νεκράκύτταρα του δέρματος φράζουν τους πόρους του δέρματος.

Παρουσιάζεται σε νεαρά άτομα κυρίως της εφηβικής ηλικίας (κοινή – μη φλεγμονώδης ακμή) επειδή η ποσότητα του λίπους που παράγεται από το δέρμα σε αυτή την ηλικία των ορμονικών αλλαγών του σώματος είναι πολύ μεγάλη και δεν μπορεί να αποραφηθεί από τον οργανισμό μας.

Μπορεί επίσης να εμφανιστεί και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μεταξύ των 30 και 50 χρονών. (φλεγμονώδης ακμή). Η Ακμή συνήθως εμφανίζεται στο πρόσωπο, στο στήθος, στην πλάτη, στους ώμους, στο λαιμό και στον ζβέρκο.

Αιτίες που μπορούν να αναφερθούν ότι προκαλούν την Ακμή είναι η κληρονομικότητα, οι ορμόνες του σώματος,και η αυξημένη παραγωγή ελαίου από το ίδιο το σώμα.

Γιατί το σαπούνι με γάλα γαϊδάρας μειώνει τα συμπτώματα της ακμής;

Σαπούνι από γάλα γαϊδάρας: Το μυστικό όπλο κατά της ξηρασίας του δέρματος!

1. Το γάλα γαϊδάρας που περιέχεται στο σαπούνι από γάλα γαϊδάρας έχει αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες.
Το σώμα μας δεν ανταποκρίνεται άμεσα στο να αντιμετωπίσει τις φλεγμονές που παρουσιάζονται στο δέρμα μας από την υπερπαραγωγή λίπους από αυτό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φράζουν οι πόροι και να δημιουργείται η ακμή.

Χρησιμοποιώντας όμως σαπούνι από γάλα γαϊδάρας μπορούμε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις φλεγμονές της ακμής λόγω των παραπάνω ιδιοτήτων του.

2. Το γάλα γαϊδάρας που περιέχεται στο σαπούνι από γάλα γαϊδάρας έχει αντι-βακρηριακές  ιδιότητες.
Το σώμα μας εκτίθεται καθημερινά στην βρωμιά και στα βακτήρια. Παράγοντες που φράζουν περισσότερο τους πόρους του δέματος και χειροτερεύουν την Ακμή.

Αν υποφέρετε από Ακμή χρησιμοποιήστε καθημερινά το σαπούνι από γάλα γαϊδάρας για να καθαρίσετε την βρωμιά και τα βακτήρια χαλαρώνοντας έτσι το δέρμα σας.

3. Το γάλα γαϊδάρας που περιέχεται στο σαπούνι από γάλα γαϊδάρας είναι ένα θαυμάσιο καθαρτικό.
Χρησιμοποίησε ένα απαλό φυσικό σαπούνι από γάλα γαϊδάρας για καθαρτικό το οποίο δεν περιέχει θειικό νάτριο όπως τα κοινά σαπούνια. Το λαουρερικό θειικό νάτριο είναι ένα απορρυπαντικό και παράγοντας αφρισμού που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα σας και να χειροτερεύσει περισσότερο την ακμή.

Το σαπούνι από γάλα γαϊδάρας όμως είναι ένα καθαρτικό που δεν περιέχει επικίνδυνα χημικά, όπως τα κοινά σαπούνια. Τα φυσικά σαπούνια μας από γάλα γαϊδάρας περιέχουν φυσικά λάδια όπως ελαιόλαδο, φυνικέλαιο, καστορέλαιο, και καρυδέλαιο.

Τα φυσικά σαπούνια με γάλα γαϊδάρας από ντα γαιδούράκια της φάρμας μας μπορείτε να τα βρείτε και να τα προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

4.Το γάλα γαϊδάρας που περιέχεται στο σαπούνι από γάλα γαϊδάρας είναι αντι- ιδρωτικό.

Ο ιδρώτας μπορεί να ερεθίσει το δέρμα και να χειροτερεύσει την Ακμή. Πλήνε το σώμα σου με σαπούνι από γάλα γαϊδάρας το συντομότερο δυνατό μετά τον ιδρώτα. Το σαπούνι από γάλα γαϊδάρας καταπραΰνει και χαλαρώνει το σώμα.

5. Το γάλα γαϊδάρας που περιέχεται στο σαπούνι από γάλα γαϊδάρας ενυδατώνει το δέρμα.
Το γάλα γαϊδάρας που περιέχεται στο σαπούνι από γάλα γαϊδάρας είναι πλούσιο σε φυσικά μεν αλλά λίγα λιπαρά και αυτό το κάνει ένα θαυμάσιο ενυδατικό.

Χρησιμοποίησε καθημερινά σαπούνι από γάλα γαϊδούρας το οποίο ενυδατώνει το δέρμα αν έχεις ξηρό δέρμα ή φαγούρα στο δέρμα.

6. Το γάλα γαϊδάρας που περιέχεται στο σαπούνι από γάλα γαϊδάρας είναι ένα  πολύ καλό προϊόν απολέπισης.
Το γάλα γαϊδάρας που περιέχεται στο σαπούνι από γάλα γαϊδάρας είναι ένα  προϊόν απολέπισης του δέρματος. Καθαρίζει το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και ανοίγει τους πόρους κάνοντάς το να αναπνέει καλύτερα.

Άτομα με ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα μπορούν να κάνουν απολέπιση του δέρματος με σαπούνι από γάλα γαϊδούρας  τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

7.  Το γάλα γαϊδάρας που περιέχεται στο σαπούνι από γάλα γαϊδάρας περιέχει πλήθος από βιταμίνες.
Η καθημερινή μας διατροφή περιέχει ορμόνες και διάφορα παρόμοια προϊόντα τα οποία μπορούν να χαλάσουν την ισορροπία των ορμονών του σώματος προκαλώντας ή χειροτερεύοντας έτσι την Ακμή.

Χρησιμοποίησε Σαπούνι από γάλα γαϊδάρας που περιέχει φυτικά λάδια, και είναι πλούσιο σε βιταμίνες κατηγορίας Α, C και Ε οι οποίες βοηθούν στην μείωση της επιμονής της Ακμής, λόγω των φυσικών αντι-ξιοδιτικών ιδιοτήτων του.

Διάφορες μελέτες που έχουν γίνει δείχνουν ότι η εμμονή της Ακμής είναι προϊόν έλλειψης βιταμίνης Α. Η βιταμίνη Α είναι ένας αντι-φλεγμονώδης  παράγοντας που ρυθμίζει τις ορμόνες στο σώμα και μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της υπερπαραγωγής λίπους του δέρματος βοηθώντας έτσι στην μείωση των συμπτωμάτων της Ακμής.

Μπορείς να αντικαταστήσεις την έλλειψη βιταμίνης Α με το να χρησιμοποιείς κάθε μέρα σαπούνι από γάλα γαϊδάρας.

Η βιταμίνη C μπορεί να αυξήσει το ποσοστό ίασης της Ακμής. Αυτό το κάνει με το να βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου, μία σημαντική πρωτεΐνη που χρησιμοποιείτε για την επανακατασκευάζει  τον ιστό του δέρματος, των χόνδρων, τα αιμοφόρα αγγεία και την επούλωση των πληγών.

Μπορείς να χρησιμοποιείς καθημερινά σαπούνι από γάλα γαϊδούρας για να αντισταθμίσεις την έλλειψη της βιταμίνης C.

8. Το γάλα γαϊδάρας που περιέχεται στο σαπούνι από γάλα γαϊδάρας περιέχει ψευδάργυρο.

Είναι κοινό ότι σε όποιον έχει ακμή έχει έλλειψη ψευδαργύρου. Ο ψευδάργυρος είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ο ψευδάργυρος βοηθάει στην προστασία των κυττάρων  του σώματος από βλάβες που προκαλούνται από διάφορα βακτήρια και ιούς.

Χρησιμοποιώντας όμως σαπούνι από γάλα γαϊδούρας το οποίο περιέχει ψευδάργυρο μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία της Ακμής.

9. Το γάλα γαϊδάρας που περιέχεται στο σαπούνι από γάλα γαϊδάρας περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά.

Το γάλα γαϊδάρας που περιέχεται στο σαπούνι από γάλα γαϊδάρας περιέχει πολλά αντιοξειδωτικάταοποίαέχουναντιγηραντικέςδράσεις και προστατεύουν την επιδερμίδα. Αυτά βοηθούν το δέρμα να δείχνει πιο φρέσκο, λαμπερό και νεανικό.

10. Τα σαπούνια της ElGrecoCosmetics περιέχουν φυτικά – φυσικά συστατικά.

Τα σαπούνια της ElGrecoCosmetics περιέχουν φυτικά – φυσικά συστατικά όπως ελαιόλαδο, καρυδέλαιο, φυνικέλαιο και καστοραέλαιο, τα οποία είναι φυτικά – φυσικά αντισεπτικά.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σαπούνι από γάλα γαϊδάρας της El Greco Cosmetics σαν καθαριστικό προσώπου και σαν μέσο που τονίζει το πρόσωπο, για να αποφράξεις και να καθαρίσεις τους πόρους του δέρματος και να βοηθήσεις έτσι στην θεραπεία της Ακμής.

Δείτε περισσότερα:

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.