Τρίτη, 31 Ιανουαρίου

Το σιφόνι του μπάνιου μυρίζει δυσάρεστα! Δείτε πως θα κάνετε απόφραξη στο σιφόνι

ΤΟ ΣΙΦΟΝΙ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Το σιφόνι του μπάνιου μυρίζει δυσάρεστα! Δείτε πως θα κάνετε απόφραξη στο σιφόνι

Μήπως το μπάνιο σας μυρίζει δυσάρεστα; Έχετε παρατηρήσει πως η άσχημη αυτή μυρωδιά προέρχεται από το σιφόνι στο μπάνιο σας; Μήπως αυτό που θέλετε να κάνετε είναι καθαρισμός σιφονιού;

Μην ανησυχείτε καθόλου! Εμείς δουλεύουμε για εσάς και φροντίζουμε να σας προτείνουμε πάντα τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

Για να το καταφέρουμε αυτό ήρθαμε σε επαφή με τους ειδικούς στις αποφράξεις Αθήνα της εταιρείας αποφράξεων Αποφράξεις Αντωνίου, για τους οποίους η απόφραξη σιφονιού αποτελεί μία από τις καθημερινές τους εργασίες.

Καθαρισμός σιφονιού με ξύδι

Το ξύδι αποτελεί ένα μαγικό εργαλείο στο σπίτι μας, όχι μόνο στην κουζίνα ενός σπιτιού αλλά και σε ολόκληρο το νοικοκυριό μας.

Το έντονο άρωμά του θα εξοντώσει τις δυσάρεστες οσμές ενώ οι αντιμικροβιακές του ιδιότητες θα σας απαλλάξουν από τους επικίνδυνους μικροοργανισμούς.

Η ιδανική ώρα για να ακολουθήσετε αυτό το βήμα είναι κατά τις νυχτερινές ώρες όπου είναι λιγότερες η πιθανότητες κάποιος να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Ρίξτε λοιπόν στο σιφόνι λευκό ξύδι, κατά προτίμηση, ή το κλασικό σκούρο που σίγουρα έχουμε όλοι στα ντουλάπια μας. Ένα φλιτζάνι είναι αρκετή ποσότητα.

Αφήστε το όλο το βράδυ και το πρωί ρίξτε άφθονο νερό για να ξεπλυθεί.

Καθαρισμός σιφονιού με λεμόνι

Ένα ακόμη υλικό που βρίσκεται στα ντουλάπια της κουζίνας σας και που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαχτείτε από τις δυσάρεστες οσμές, είναι το λεμόνι.

Ανακατέψτε το λεμόνι με ζεστό νερό μέσα σε μία κούπα και προσθέστε το στο σιφόνι. Προτιμήστε πάλι να ακολουθήσετε την διαδικασία αυτή πριν πάτε για ύπνο.

Καθαρισμός σιφονιού με αποφρακτική εταιρεία

Εάν, παρόλο που δοκιμάσατε τα παραπάνω, η μυρωδιά δεν υποχωρεί και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε ένα ειδικό συνεργείων αποφράξεων.

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου έχει ενεργή δράση στον χώρο των αποφράξεων εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Τα πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία της και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της έρχονται στον χώρο σας, με μία σας κλήση, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αν λοιπόν έχετε βρεθεί σε κάποια δυσάρεστη θέση εξαιτίας του υδραυλικού δικτύου των αποχετεύσεων, μην ανησυχείτε καθόλου γιατί υπάρχει λύση στο πρόβλημα σας και είναι άμεση, οικονομική και αποτελεσματική.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τις αποφράξεις στην Αθήνα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *