Πέμπτη, 18 Απριλίου

Μακιγιάζ

Διαβάστε περισσότερα για το μακιγιάζ
Μακιγιάζ μαθήματα για πιο όμορφο πρόσωπο. Ομορφιά και μυστικά ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς για πρόσωπο,σώμα και μαλλιά.

Μακιγιάζ μαθήματα για πιο όμορφο πρόσωπο. Ομορφιά και μυστικά ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς για πρόσωπο,σώμα και μαλλιά.

Όταν σκεφτόμαστε την ομορφιά, επιμένουμε συνήθως στο μηχανικό μέρος – κρέμες για το δέρμα, χτενίσματα, πώς μπαίνει η μάσκαρα. Αυτή είναι μια σημαντική προσέγγιση γιατί, σε τελευταία ανάλυση, οι περισσότερες από μας είναι πάντα πρόθυμες να μάθουν έναν καινούριο τρόπο για να γίνουμε πιο όμορφες και ελκυστικές.
Στο blog beauty-secrets.gr θα δείτε μια διαφορετική προσέγγιση στην ομορφιά, μια προσέγγιση που Θα εξυπηρετήσει τις γυναίκες όλων των ηλικιών και με διαφορετικά φυσικά χαρίσματα.
Αυτή η προσέγγιση στην ομορφιά αρχίζει από το πρόσωπο ή το σώμα, αλλά και από το μυαλό. Αν μάθετε να χρησιμοποιείτε το μυαλό σας το ίδιο καλά όσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πομπόν της πούδρας, Θα γίνετε αληθινά πιο όμορφες. Στα εφηβικά μας χρόνια μαγευόμαστε από το μακιγιάζ και τα χτενίσματα. Είναι ένας καινούριος κόσμος για μας κι ένα σύμβολο της θηλυκάτητάς μας και περνάμε ώρες πειραματιζόμενες μπροστά στον καθρέφτη. Αλλά καθώς περνάει ο καιρός, περιορίζουμε τις εξερευνήσεις μας σ’ ένα καινούριο χρώμα κραγιόν ή ένα καινούριο χτένισμα. ‘Έχουμε χαράξει το δρόμο μας. Οι ιδέες μας έχουν διαμορφωθεί και προχωρούμε σε άλλες επιδιώξεις. ‘Όταν πηγαίνουμε να ψωνίσουμε ένα φόρεμα ή πηγαίνουμε στο κομμωτήριο, μπορεί να σκεφτούμε την εμφάνισή μας, αλλά με σποραδικό κι ανοργάνωτο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι σαν ώριμες γυναίκες έχουμε διατηρήσει ιδέες, οι οποίες δεν έχουν αλλάξει πραγματικά από την εφηβική μας ηλικία. Σαν ώριμες γυναίκες εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι τεχνική, κι ελάχιστες από μας προχωρούν πέρα απ’ αυτή την ιδέα. Η γνώμη μου είναι ότι μόλις περάσουν οι πυρετικές εξερευνήσεις της νιότης, είναι καιρός να ρίξουμε μια καινούρια ματιά στην ομορφιά.

Γιατί η ώριμη ομορφιά είναι πολύ διαφορετική από τη νεανική. Απαιτεί μια διαφορετική προσέγγιση. Εκεί που η νεανική είναι ασυναίσθητη, η ώριμη ομορφιά είναι γεμάτη γνώση κι εκζήτηση. Χρειάζεται προσπάθεια. Είναι επίσης πιο πλούσια και περίπλοκη. Η ομορφιά είναι πολύτιμη.

Radiant για ένα παιχνιδιάρικο ανοιξιάτικο μακιγιάζ
Μακιγιάζ

Radiant για ένα παιχνιδιάρικο ανοιξιάτικο μακιγιάζ

Radiant για ένα παιχνιδιάρικο ανοιξιάτικο μακιγιάζ Είσαι τολμηρή και σου αρέσει να πειραματίζεσαι με έντονες αποχρώσεις; Εάν ναι, τότε η Radiant, σου δείχνει το δρόμο μέσα από ένα παιχνιδιάρικο ανοιξιάτικο μακιγιάζ γεμάτο χρώμα! LinkwiseAutoDeeplinks.replace('CD1813');
Κρέμες προσώπου με χρώμα για φυσική κάλυψη και θρέψη
Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Κρέμες προσώπου με χρώμα για φυσική κάλυψη και θρέψη

Κρέμες προσώπου με χρώμα για φυσική κάλυψη και θρέψη Οι κρέμες προσώπου με χρώμα, που στην πιο εξελιγμένη τας μορφή κλείνονται μέσα σε ΒΒ ή CC συνθέσεις προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα σου, ενώ χαρίζουν ομοιομορφία μέσα από μια ήπια φυσική κάλυψη που μοιάζει δεύτερο δέρμα.
Τεχνικές μακιγιάζ για όσες φορούν γυαλιά
Μακιγιάζ

Τεχνικές μακιγιάζ για όσες φορούν γυαλιά

  Τεχνικές μακιγιάζ για όσες φορούν γυαλιά Το μακιγιάζ είναι μια διαδικασία που μπορεί να δυσκολέψει αρκετές γυναίκες, ειδικά για όσες φορούν γυαλιά . Ωστόσο, μην ανησυχείτε! Υπάρχουν κάποια χρήσιμα tips που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε το τέλειο μακιγιάζ που σας ταιριάζει.
Προτάσεις μακιγιάζ για πρωτάρες!
Μακιγιάζ, ΟΜΟΡΦΙΑ

Προτάσεις μακιγιάζ για πρωτάρες!

  Προτάσεις μακιγιάζ για πρωτάρες! Για τα κορίτσια που είναι πρωτάκια στα μυστικά του μακιγιάζ, παραδίδουμε ιδιαίτερα μαθήματα... τεχνικής και κομψότητας, για να εισέλθουν με «άριστα» στον κόσμο της ομορφιάς. // Προτάσεις μακιγιάζ για πρωτάρες!Το «βιβλίο» του μακιγιάζ έχει σίγουρα πολλά κεφάλαια που πρέπει να καλύψεις και χρειάζεται πολλή εξάσκηση έως ότου πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τι make-up να διαλέξεις; Ποιες είναι οι σωστές αποχρώσεις και υφές στα προϊόντα, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου και την απόχρωση του δέρματος σου; Πώς να φαίνεσαι φυσική κάνοντας ένα μακιγιάζ πιο καθημερινό, αλλά και πώς να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου για τη βραδινή έξοδο; Εμείς σου δίνουμε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς, ώστε να επιλέξεις τα προϊόντα που σου ταιριάζου...