Κυριακή, 14 Ιουλίου

ΣΧΕΣΕΙΣ

.

Συμβουλές για σχέσεις ζωής,αγάπης,φιλίας και οικογένειας.
Διαβάστε περισσότερα για τις σχέσεις

Σχέσεις

Πως να χωρίσεις με ένα άντρα – Top 8 συμβουλές

Top 8 συμβουλές για το πώς να χωρίσεις με ένα άντρα! 1. Ρίξτε τη «βόμβα» στο τέλος της εργάσιμης μέρας Το να το συζητήσεις μαζί του πρωινές ώρες μπορεί να σου χαλάσει όλη την μέρα. Συζήτησε το μαζί του το απόγευμα για να έχεις και διαθέσιμες ώρες σε περίπτωση που η συζήτηση σας γίνει μεγαλύτερη από ότι περίμενες. Επίσης στο τέλος της κουβέντας σας θα έχεις διαθέσιμο χρόνο να πάρεις μια φίλη για να σε χαλαρώσει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Ιδέες για χειμερινά ραντεβού

Ο έρωτας σας διανύει έναν ακόμα χειμώνα ή προέκυψε αυτό το χειμώνα και τώρα αναζητάς ιδέες για ωραία, ρομαντικά ή σέξι ραντεβού στην καρδιά της κρύας εποχής του χρόνου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Γυναικείος ανταγωνισμός!

Έχουμε κι εμείς οι γυναίκες τα θεματάκια μας! Και ναι, μπορεί να μην είναι η ιδέα σου. Μπορεί όντως η φίλη σου να είναι ανταγωνιστική.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Η «τέλεια γυναίκα» τελικά υπάρχει;

Χρόνια τώρα αναρωτιέσαι αν όπως ζητάς εσύ τον τέλειο άντρα υπάρχει αντίστοιχα η τέλεια γυναίκα για τους άντρες. Αν αυτή γίνεται αντικείμενο συζήτησης τα βράδια με την παρέα αγκαλιά με τις μπύρες και πως θα καταφέρουν να τη κάνουν δική τους. Για τους άντρες λοιπόν δεν έχει σημασία κάποια να έχει όμορφο σώμα ή πρόσωπο (μπορείς να πανηγυρίσεις ελεύθερα τρώγοντας σοκολάτα) καθώς η τέλεια γυναίκα έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που πιστεύουμε εμείς. Και ποια είναι αυτά;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Valentine’s Day tip για γεύματα φιλικά για την καρδιά
Διατροφή, ΣΧΕΣΕΙΣ

Valentine’s Day tip για γεύματα φιλικά για την καρδιά

Valentine's Day tip για γεύματα φιλικά για την καρδιά Στο άρθρο αυτό θα σας δώσουμε Valentine's Day tip για γεύματα φιλικά για την καρδιά. Στις 14 Φεβρουαρίου, όπου και να κοιτάξουμε Βλέπουμε καρδούλες: σε δώρα, σε κάρτες, σε μπαλόνια! Σκεφτήκαμε, λοιπόν για την ημέρα που η καρδιά έχει. την τιμητική της να σας δώσουμε tips για να κάνετε τη διατροφή σας αλλά και το εορταστικό σας γεύμα- heart friendly! ΠΕΙΤΕ «ΝΑΙ» ΣΤΑ ΑΚΟΡΕΣΤΑ ΤΑ«ΚΑΛΑ») ΛΙΠΑΡΑ Τα μονοακόρεστα λιπαρά, όπως έχει φανεί από μελέτες, έχουν θετική επίδραση στην HDL [«καλή»] χοληστερόλη του αίματος όταν αντικαθιστούν τα κορεσμένα («κακά»] λιπαρά ή τους υδατάνθρακες στη διατροφή μας. Αντίστοιχα, τα πολυακόρεστα λιπαρά σχετίζονται με μειωμένα επίπεδα LDL («κακής»] χοληστερόλης στο αίμα, όταν αντικαθιστούν τα κορεσμένα λιπαρά. ...