Τετάρτη, 17 Απριλίου

ΟΜΟΡΦΙΑ

.

Λίγα λόγια για την Ομορφιά
Ομορφιά και μυστικά ομορφιάς,μυστικά για όμορφο μακιγιάζ,συμβουλές ομορφιάς για πρόσωπο,σώμα και μαλλιά.

Όταν σκεφτόμαστε την ομορφιά, επιμένουμε συνήθως στο μηχανικό μέρος κρέμες για το δέρμα, χτενίσματα, πώς μπαίνει η μάσκαρα. Αυτή είναι μια σημαντική προσέγγιση γιατί, οι περισσότερες από μας είναι πάντα πρόθυμες να μάθουν έναν καινούριο τρόπο για να γίνουμε πιο όμορφες και ελκυστικές.
Στο blog beauty-secrets.gr θα δεις μια διαφορετική προσέγγιση .Μια προσέγγιση που θα εξυπηρετήσει τις γυναίκες όλων των ηλικιών και με διαφορετικά φυσικά χαρίσματα. Αυτή η προσέγγιση αρχίζει από το πρόσωπο ή το σώμα, αλλά και από το μυαλό. Αν μάθεις να χρησιμοποιείς το μυαλό σου το ίδιο καλά όσο μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πομπόν της πούδρας, θα γίνεις αληθινά πιο όμορφη.
Στα εφηβικά μας χρόνια μαγευόμαστε από το μακιγιάζ και τα χτενίσματα. Είναι ένας καινούριος κόσμος για μας κι ένα σύμβολο της θηλυκότητά μας και περνάμε ώρες πειραματιζόμενες μπροστά στον καθρέφτη.
Αλλά καθώς περνάει ο καιρός, περιορίζουμε τις εξερευνήσεις μας σ’ ένα καινούριο χρώμα κραγιόν ή ένα καινούριο χτένισμα στα μαλλιά. ‘Έχουμε χαράξει το δρόμο μας. Οι ιδέες μας έχουν διαμορφωθεί και προχωρούμε σε άλλες επιδιώξεις.
Όταν πηγαίνουμε να ψωνίσουμε ένα φόρεμα ή πηγαίνουμε στο κομμωτήριο, μπορεί να σκεφτούμε την εμφάνισή μας, αλλά με ανοργάνωτο τρόπο.
Αυτό σημαίνει ότι σαν ώριμες γυναίκες έχουμε διατηρήσει ιδέες, οι οποίες δεν έχουν αλλάξει πραγματικά από την εφηβική μας ηλικία. Σαν ώριμες γυναίκες εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι τεχνική, κι ελάχιστες από μας προχωρούν πέρα απ’ αυτή την ιδέα.
Η γνώμη μου είναι ότι μόλις περάσουν οι πυρετικές εξερευνήσεις της νιότης, είναι καιρός να ρίξουμε μια καινούρια ματιά στην ομορφιά.
Γιατί η ώριμη ομορφιά είναι πολύ διαφορετική από τη νεανική. Απαιτεί μια διαφορετική προσέγγιση. Εκεί που η νεανική είναι ασυναίσθητη, η ώριμη είναι γεμάτη γνώση κι εκζήτηση. Χρειάζεται προσπάθεια. Είναι επίσης πιο πλούσια και περίπλοκη.Και να θυμάσαι… η ομορφιά είναι πολύτιμη.

Αντιγήρανση για γυναίκες άνω των 40 βήμα βήμα!
Πρόσωπο

Αντιγήρανση για γυναίκες άνω των 40 βήμα βήμα!

Αντιγήρανση για γυναίκες άνω των 40 βήμα βήμα! Για γυναίκες άνω των 40 ετών, η αντιγήρανση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος και της εμφάνισης. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα αντιγήρανσης βήμα βήμα.
Ρυτίδες του καπνιστή: Τι είναι; και πώς θα τις αντιμετωπίσετε;
Θεραπείες ιατρικής αισθητικής, Πρόσωπο

Ρυτίδες του καπνιστή: Τι είναι; και πώς θα τις αντιμετωπίσετε;

Ρυτίδες του καπνιστή: Τι είναι; και πώς θα τις αντιμετωπίσετε; Οι ρυτίδες του καπνιστή, γνωστές και ως “barcode”, είναι οι κάθετες γραμμές που δημιουργούνται γύρω από το στόμα. Οι συσπάσεις των μυών του στόματος και των χειλιών προκαλούν υπερέκταση του ελαστικού ιστού του δέρματος, οδηγώντας στην εμφάνισή τους.
10 λαδάκια περιποίησης νυχιών για ενυδάτωση και θρέψη
Περιποίηση νυχιών

10 λαδάκια περιποίησης νυχιών για ενυδάτωση και θρέψη

10 λαδάκια περιποίησης νυχιών για ενυδάτωση και θρέψη Τα λαδάκια περιποίησης νυχιών αποτελούν σημαντικό μέρος της ρουτίνας φροντίδας των νυχιών μας. Ειδικά όταν δεν έχουμε τον χρόνο να επισκεφθούμε ένα nail salon,
ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Διατροφή, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΥΓΕΙΑ

ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Όσα θαυματουργά συστατικά κι αν κρύβει η επιστήμη της δερματολογίας στα εργαστήριά της, στην πραγματικότητα η φροντίδα του δέρματος είναι πολύ πιο απλή και ανέξοδη από ό,τι πιστεύουμε.