Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου

Πρόσωπο

.

Beauty tips για όμορφο νεανικό πρόσωπο

Spoiler title
Λίγα λόγια για την ομορφιά του προσώπου Μια από τις μεγαλύτερες φροντίδες που έχουμε εμείς οι γυναίκες σχετικά με το πρόσωπο μας είναι να το κάνουμε να φαίνεται,όμορφο και νεανικό. Φαίνεται πως ο στόχος κάθε κρέμας, κάθε μάσκας, κάθε καλλυντικού είναι να μας κάνει να φαινόμαστε νεότερες και ομορφότερες. Όσο είμαστε νέες, είμαστε ασχημάτιστες και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα για να δει κανείς, εκτός από την ομορφιά που του έχει δώσει η φύση. Αλλά καθώς περνάει ο καιρός, αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την ομορφιά μας.Γιαυτό πρέπει να το φροντίζουμε σωστά και να μην το ταλαιπωρούμε.

Η κακή διάθεση, και ο εκνευρισμός,διακρίνονται στο πρόσωπο, και όσο περνούν τα χρόνια αφήνουν ανεξίτηλα συμάδια, που χαλάνε την ομορφιά μας.Αντιθέτως η ηρεμία, το χιούμορ, η καλοσύνη κι η κατανόηση σημαδεύουν επίσης το πρόσωπό μας και του δίνουν μια ομορφιά χωρίς ηλικία. Δεν παίζω με τα λόγια όταν σας το λέω. Είναι πραγματικά αλήθεια. Κοιτάξτε τις ώριμες γυναίκες που γνωρίζετε και μπορείτε να το δείτε μόνες σας. 'Έρχεται μια εποχή που δεν προσέχετε τις ρυτίδες τους,αλλά βλέπετε μόνο το χαρακτήρα τους.

Η ιδιοσυγκρασία αρχίζει να δημιουργεί ένα πρόσωπο στα είκοσί χρόνια,αλλά στην ηλικία των πενήντα το πρόσωπο αυτό χρωστάει περισσότερα στην ιδιοκτήτριά του παρά στη φύση. Μη μετράτε λοιπόν τις ρυτίδες σας και στρίβετε απελπισμένες τα χέρια σας. Να είσαστε ρεαλίστριες σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την ομορφιά του προσώπου σας. Αφού λοιπόν καταλάβουμε ότι ο χαρακτήρας είναι το σημαντικότερο μέρος της ομορφιάς μας , δεν υπάρχει λόγος να μην κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε τα φυσικά μας χαρίσματα.
Υπάρχουν τρόποι που μπορούμε να εμποδίσουμε το δέρμα μας να γεράσει γρήγορα.
Οι υπερβολικές εκφράσεις ενθαρρύνουν τις γραμμές και τις ρυτίδες που Θα μπορούσαν να αποφευχθούν με λίγη αυτοσυναίσθηση. Πολλές γυναίκες ζαρώνουν συνεχώς τα φρύδια τους χωρίς να το καταλαβαίνουν. Αυτά τα ζαρώματα των φρυδιών γίνονται συνήθεια και τελικά δημιουργούν βαθιές ρυτίδες.

Προσπαθήστε να μην πιέζετε το πρόσωπό σας στο μαξιλάρι όταν κοιμόσαστε, ή να μην αποκτήσετε τη συνήθεια να κοιμόσαστε μπρούμυτα. Φυσικά Θα γυρίζετε στον ύπνο σας, γι' αυτό φροντίστε να είναι το μαξιλάρι σας μαλακό, κατά προτίμηση πουπουλένιο. 'Ένα μαξιλάρι από αφρολέξ προβάλλει μεγαλύτερη αντίσταση και όταν περάσετε μια νύχτα σ' ένα τέτοιο μαξιλάρι είναι πιθανό να ξυπνήσετε μ' ένα πρόσωπο σαν ζαρωμένο δαμάσκηνο.

Μην ζαρώνετε ποτέ τα μάτια σας κοιτώντας τον ήλιο γιατί θα σχηματιστούν γραμμές γύρω στα μάτια σας από αυτή τη συνήθεια. Ευτυχώς αυτό προλαβαίνετε εύκολα. Απλώς φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, για να προστατεύετε τα μάτια σας ακόμα και τον χειμώνα. Αυτά τα μικρά beauty tips και πάρα πολλά άλλα θα βρείτε στις σελίδες του beauty secrets.Beauty tips που θα προλάβουν τις πρόωρες ρυτίδες και θα διατηρήσουν το πρόσωπο σας όμορφο και νεανικό.