Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου

Αναπλαση προσωπου λαιμου και ντεκολτεΗ μέθοδος DoubleLaser είναι ο συνδυασμός 2 συστημάτων Laser στη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας. Η συνδυαστική εφαρμογή των Laser  αφαιρεί αποτελεσματικά ανώδυνα και οριστικά κάθε ενοχλητικό σημάδι από το πρόσωπο, το λαιμό και το μπούστο σας, όπως οι ευρυαγγείες και οι πανάδες, διεγείροντας ταυτόχρονα, μέσω της θερμότητας, τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.
Συμβάλλει, έτσι, στη βελτίωση και ανάπλαση της υφή του χαλαρού και γερασμένου δέρματος, διορθώνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες, μειώνοντας τη διάμετρο των πόρων και προσφέροντας σύσφιξη. Το αποτέλεσμα; Ένα καθαρό, ομοιόμορφο και σφριγηλό πρόσωπο, δίχως την παραμικρή ατέλεια.

Η επιδερμίδα ανανεώνεται, γίνεται συνολικά πιο σφικτή και ομοιόμορφη

DoubleLaser & NEOTIS

Το κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS εφαρμόζει την καινοτόμο μέθοδο DoubleLaser για την αντιμετώπιση και εξάλειψη των αντιαισθητικών σημαδιών και ατελειών που αλλοιώνουν την ομοιομορφία του προσώπου και του λαιμού προσφέροντας ταυτόχρονα σύσφιξη και σπαργή.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και εμφανή: οι πανάδες,οι κηλίδες και οι ευρυαγγείες εξαλείφονται και το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό, σφιχτό και ομοιόμορφο.

square_DoubleLaser_1 square_DoubleLaser_2
square_DoubleLaser_3 square_DoubleLaser_4
square_DoubleLaser_5 square_DoubleLaser_6

Η κάθε συνεδρία DoubleLaser διαρκεί περίπου μία ώρα, ενώ για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, το επιστημονικό προσωπικό του NEOTIS συνιστά 4 έως 6 συνεδρίες, μία κάθε μήνα.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *