Παρασκευή, 19 Ιουλίου

Η πιο σύγχρονη μέθοδος αντιγήρανσης είναι τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Τι είναι

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος είναι υποαλλεργικά εμφυτεύματα, μη ζωικής προέλευσης, τα οποία αναπληρώνουν το χαμένο υαλουρονικό οξύ της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να γεμίζουν τη ρυτίδα από μέσα και να χαρίζουν στο πρόσωπο τη χαμένη του νεανικότητα.
Το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί νερό στο δέρμα, δίνοντάς του όγκο και ελαστικότητα. Όσο μεγαλώνουμε,  η φυσική παραγωγή μας σε υαλουρονικό μειώνεται. Μια απλή έγχυση συμπληρώνει τη χαμένη ποσότητα και βελτιώνει την εμφάνιση, αναδεικνύοντας το περίγραμμα του προσώπου, δημιουργώντας πιο γεμάτα χείλη και σβήνοντας γραμμές και ρυτίδες. Προσθέτει όγκο στο δέρμα, διατηρώντας όμως τη φυσική έκφραση του προσώπου.
Σε διάρκεια μόλις 30 λεπτών τα εμφυτεύματα επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά των ρυτίδων με φυσικό τρόπο, χωρίς νυστέρι. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και ορατό από την πρώτη στιγμή, ενώ διαρκεί από 10 έως 18 μήνες. Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος αποτελούν μια αληθινή επανάσταση στο χώρο της ιατρικής αισθητικής, αφού δε δημιουργούν αλλεργικές αντιδράσεις, όντας απολύτως βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα.

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος προσαρμόζονται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας, εξαλείφοντας τα σημάδια γήρανσης χωρίς νυστέρι
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το παρακάτω link

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος & NEOTIS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *