Δευτέρα, 24 Ιουνίου

Η «τέλεια γυναίκα» τελικά υπάρχει;

Η τέλεια γυναίκα
Για τους άντρες λοιπόν δεν έχει σημασία κάποια να έχει όμορφο σώμα ή πρόσωπο

Χρόνια τώρα αναρωτιέσαι αν όπως ζητάς εσύ τον τέλειο άντρα υπάρχει αντίστοιχα η τέλεια γυναίκα για τους άντρες. Αν αυτή γίνεται αντικείμενο συζήτησης τα βράδια με την παρέα αγκαλιά με τις μπύρες και πως θα καταφέρουν να τη κάνουν δική τους. Για τους άντρες λοιπόν δεν έχει σημασία κάποια να έχει όμορφο σώμα ή πρόσωπο (μπορείς να πανηγυρίσεις ελεύθερα τρώγοντας σοκολάτα) καθώς η τέλεια γυναίκα έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που πιστεύουμε εμείς. Και ποια είναι αυτά; 

 Να έχει την ανεξαρτησία της

Οκ, σε μια σχέση σίγουρα χρειάζεσαι έναν άνθρωπο δίπλα σου να σε στηρίζει όταν όμως αυτό γίνεται συνέχεια ακόμα και όταν σπάσεις το νυχάκι από το μικρό σου δάχτυλο καταντάει κουραστικό. Η ανεξαρτησία είναι σημαντική σε μια σχέση για αυτό φρόντισε να βγαίνεις με τις φίλες σου και να κάνεις τη ζωή σου και εσύ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξενοκοιτάξεις.

[tt_block4 category_id=”753″ limit=”9″ custom_title=”Δείτε περισσότερα άρθρα για τις Σχέσεις”]

Να είναι έξυπνη

Ποιος άντρας άραγε θα ήθελε δίπλα του μια γυναίκα που δεν είναι έξυπνη; Ναι, ο άντρας όπως και το παιδί χρειάζεται να τον βάλεις στη θέση του αρκετές φορές μέσα στην ημέρα γιατί έτσι τον κρατάς σε εγρήγορση. Μια ατάκα που θα πεις και θα τον εντυπωσιάσεις ή μια κίνηση που θα κάνεις μπορεί αυτόματα να σε κάνει τόσο ελκυστική στα μάτια του.

Να σέβεται

Σου έχει συμβεί να μη σε υπολογίζει καθόλου η σχέση σου; Αν ναι, υποθέτω ότι το πρώτο πράγμα που σκεφτόσουν ήταν να αποχωρήσεις από αυτή τη σχέση. Έτσι νιώθει και ένας άντρας, θέλει να τον υπολογίζεις και να του δίνεις σημασία. Οι προσωπικές σας στιγμές δεν είναι ανάγκη να γίνονται θέμα συζήτησης μαζί με τις κολλητές. Από την άλλη πλευρά εννοείται ότι σεβασμό θα πρέπει να έχεις απέναντι και στους φίλους αλλά και στην οικογένεια του. Αν δεν μπορείς να τα καταφέρεις πιέσου λίγο, θα σου κάνει καλό.

Να μην είναι γκρινιάρα

Ή τουλάχιστον να γκρινιάζει μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν γκρινιάζει αδιάκοπα 24 ώρες επί 7 μέρες την εβδομάδα πίστεψε με θα αρχίσει να ψάχνει το κουμπί για να βγάλει τις μπαταρίες της. Όσο και να γκρινιάζεις γιατί βλέπει αγώνες με τους φίλους του και σου αλλάζει το πρόγραμμα το πιθανότερο είναι να μην αλλάξει αυτή τη συνήθεια, την οποία την έκανε καιρό πριν εμφανιστείς εσύ στη ζωή του, οπότε καλά θα κάνεις να κανονίσεις και εσύ κάτι άλλο για να μη μείνεις μέσα.

Να προσπαθήσει να τον κάνει καλύτερο άνθρωπο

Πρόσεξε, όχι άλλον άνθρωπο όπως είπαμε παραπάνω γκρινιάζοντας συνέχεια. Αλλά με συζήτηση, ηρεμία και κυρίως για σοβαρά θέματα όπως για παράδειγμα η δουλειά του, τα χρήματα του, οι σχέσεις του με τους φίλους ή την οικογένεια του που τον τελευταίο καιρό δεν είναι τόσο καλές. Αιτιολόγησε τη σκέψη σου με παραδείγματα και αυτό θα τον εντυπωσιάσει και θα καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπάς και ενδιαφέρεσαι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *