Παρασκευή, 14 Ιουνίου

ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΔ-ΑΛ

ΟΝΕΙΡΑ-ΑΠΟ-ΑΔ-ΑΛ-www.beauty-secrets.gr

ΑΔΕΙΑ: Αν παίρνεις άδεια από την υπηρεσία σου προσωρινή στασιμότητα Θα ‘χεις στα σχέδιά σου. Αν σου ανήκει άδεια και δεν σου την δίνουν περίμενε κάποια αλλαγή.

ΑΔΕΙΑΖΩ: Αναλόγως το τι αδειάζεις. Αν αδειάζεις το σπίτι σου ξεσηκωμό Θα έχεις. Αν αδειάζεις κάτι με πέτρες, χρυσάφι ή μέταλλα Θα ξαλαφρώσεις από κάτι που σε βασανίζει. Αν αδειάζεις νερό ή κρασί από κάπου και το χύνεις, συμφορά σε περιμένει.

ΑΔΕΙΟΣ: Οτιδήποτε δεις άδειο σημαίνει πως η φτώχεια γρήγορα Θα χτυπή­σει την πόρτα σου.

ΑΔΕΚΑΡΟΣ: Βλέπε πλούσιος και φτωχός.

ΑΔΕΛΦΟΣ-Η: Βλέπε συγγενείς στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΔΕΝΤΡΟΣ: Βλέπε ξερός και άγονος.

ΑΔΕΝΕΣ: Βλέπε ανθρώπινο σώμα στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ: Αν δεις σκύλο αδέσποτο κάποιος ζητά την φιλία σου αλλά σκέψου πριν του την δώσεις.

ΑΔΗΣ: Βλέπε κόλαση.

ΑΔΙΑΒΑΤΟΣ: Αν βρίσκεσαι σε μέρος που δεν μπορείς να περάσεις, πολλά εμπόδια Θα συναντήσεις στις επιδιώξεις σου για καλυτέρευση.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ: {Βλέπε και άβρεχτος}. Αν φοράς ή σκεπάζεις κάτι με αδιά­βροχο προστασία θα ‘χεις ή Θα δώσεις.

ΑΔΙΑΘΕΤΟΣ: Αν είσαι εσύ αδιάθετος οι υποθέσεις σου Θα πάρουν κακό δρό­μο αν δεν τις προσέξεις. Αν άλλος είναι αδιάθετος Θα σε στήσουν σε ραν­τεβού με ψέματα.

ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ: Αν άντρας αδιάντροπος γυναίκα θα του γίνει πρόταση για γάμο. Αν γυναίκα αδιάντροπη σε άντρα Θα της γίνει μεγάλη προσβο­λή. Αν γυναίκα σε γυναίκα τότε Θα ‘χει πολλά κουτσομπολιά.

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ: Προσεχής γάμος αν δείχνεις αδιαφορία σε έτερο φύλο. Αν δείχνεις αδιαφορία σε όμοιο φύλο Θα κάνεις μια φιλία.

ΑΔΙΕΞΟΔΟΣ: Οι εχθροί σου θα σε βρουν σε αδύνατο σημείο και δεν Θα ξέ­ρεις πού να πας.

ΑΔΙΚΗΜΑ: Αν σου έγινε αδικία κάποιος θα σε ευεργετήσει, αν εσύ αδίκη­σες κάποιον Θα κάνεις κάτι που Θα του βγει σε καλά. Αν αδίκησες όμως τον αδελφό σου ή τους γονείς σου σημαίνει πως ζητάς πιο πολλά απ όσα σου ανήκουν.

ΑΔΟΞΟΣ: Αν βλέπεις πως έκανες κάτι και έπρεπε να σε δοξάσουν και δεν σε δόξασαν, άδικα κοπιάζεις για αυτό.

ΑΔΥΝΑΤΟΣ: Βλέπε καχεκτικός.

ΑΕΙΟΑΑΗΣ: Αν βλέπεις αειθαλή δέντρα υγεία και μακροζωία Θα ‘χεις. Αν τα κόβεις ή τα καις σημαίνουν θάνατο.

ΑΕΡΑΣ: Βλέπε άνεμο.

ΑΕΡΟΑΙΘΟΣ: Απρόσμενη τύχη σε περιμένει. Αν σε κτύπησε, προδοσία από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΑΕΡΟΠΑΑΝΟ: Αν απλώς το βλέπεις να πετά, ευχάριστα νέα Θα ακούσεις. Αν είναι προσγειωμένο σε αεροδρόμιο, οι δουλειές σου πάνε καλά. Αν εί­ναι προσγειωμένο κάπου αλλού κακές εξελίξεις Θα έχεις με υποθέσεις σου. Αν πέφτει, άσχημα νέα Θα ακούσεις που σε αφορούν. Αν πέφτει στο σπίτι σου Θα καταστραφείς. Αν ταξιδεύεις μέσα, όλα θα πάνε καλά σ’ αυτό που σκέφτεσαι. Αν είσαι στα φτερά του 8α τιμηθείς. Αν πέφτεις από αεροπλά­νο Θα κάνεις μια μεγάλη βλακεία που θα σε φέρει στο σημείο της αυτοκτονίας. Αν εσύ οδηγείς αεροπλάνο η επιτυχία σου είναι εξασφαλισμένη με την απόφαση που πήρες για κάτι σπουδαίο. Αν το αεροπλάνο κατεβαίνει, ταπείνωση Θα ‘χεις.

ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ: Με στολή. Αν είσαι εσύ, ερωτικές και κοινωνικές επιτυχίες, αν βλέπεις απλώς αεροπόρο, αστάθεια στις δουλειές σου.

ΑΕΡΟΣΤΕΓΗΣ: Βλέπε ασφυξία.

ΑΕΤΟΣ: Βλέπε πτηνά στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΖΥΜΟΣ: Στέρηση αγαθών θα ‘χεις, αν δεν μελετήσεις καλά τις οικονο­μίες σου. Αν δίνεις άζυμο ψωμί, θα ξαλαφρώσεις από οικονομική στέρηση Θα ‘χεις. Αν παίρνεις, Θα μπλεχτείς σε δουλειές που δεν Θα τελειώσουν καλά.

ΑΗΔΙΑΖΩ: Τροφική δηλητηρίαση Θα πάθεις αν αηδιάζεις φαγητό. Αν αη­διάζεις άνθρωπο ή οτιδήποτε άλλο, μικρο αρρώστια Θα ‘χεις.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ-ΣΙΑ: Για το φυτό αθάνατος οι γνώμες είναι διχασμένες. ‘Άλλοι πιστεύουν πως προμηνύει κέρδη και χαρά, άλλοι τ’ αντίθετα. Ο συγ­γραφέας από δική του πείρα και μελέτη πιστεύει ότι ο αθάνατος δηλώνει σταθερότητα και υγεία αν μόνο τον βλέπεις, αν τον κόβεις Θα παραμερί­σεις εμπόδια από τον δρόμο σου, αν πίνεις το ζουμί του δύναμη θ’ αποχτή­σεις, αν κοιμάσαι ή μπλεχτείς απάνω του τότε είναι κακό.

ΑΘΑΦΤΟΣ: Αν δεις άτι πέθανες και δεν σε Θάβουν, για τον άλφα ή βήτα λόγο, περιφρόνηση και εξευτελισμό θα ‘χεις. Αν δεις άλλον άθαφτο τότε αυτός θα εξευτελιστεί και εσύ Θα λάβεις μέρος.

ΑΘΕΟΣ-ΑΘΕΙΣΤΗΣ: Αν είσαι θα σον αφαιρεθούν προσόντα.

ΑΘΕΜΕΛΙΩΤΟΣ: Οτιδήποτε αν δεις αθεμελίωτο είναι κακό, αν δεις όμως το σπίτι σου τότε χειρότερο. Κακή διαχείριση καταστάσεων, παραστράτη­μα και πιθανή διάλυση της οικογένειάς σου.

ΑΘΕΡΙΣΤΟΣ: Βλέπε σπέρνω.

ΑΘΗΝΑ-Αθηνά: Η πόλη Αθήνα σημαίνει πολλές σκοτούρες και δυσκολίες που στο τέλος Θα υπερνικηθούν. Η θεά Αθηνά σημαίνει σοφές αποφάσεις και τιμές αν σου μιλά, σπουδαία πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πλουτίσεις, αν σε μαλώνει όμως τ’ αντίθετο. Αν σε παίρνει μαζί της άκουγε των σοφών τις συμβουλές.

ΑΘΙΚΤΟΣ: Βλέπε παρθένο.

ΑΘΛΗΜΑ: Βλέπε αγώνες.

ΑΘΟΡΥΒΟΣ: Αν βλέπεις μηχάνημα που πρέπει να κάνει Θόρυβο, και δεν κάνει τίποτα, στραβά Θα πάνε οι δουλειές σου. (Βλέπε και γαλήνη).

ΑΘΡΑΥΣΤΟΣ: Αν δεις ότι πέταξες χάμω κάτι ή προσπάθησες να σπάσεις κάτι και δεν έσπασε, θα κάνεις μια βλακεία που εκ θαύματος Θα γλυτώσεις τις συνέπειες.

ΑΘΩΟΣ: Αν δικάζεσαι και βγεις αθώος συκοφαντία μεγάλη σου έχουν κά­νει και πρέπει να αποδείξεις πως είναι ψέμα.

ΑΙΘΟΥΣΑ: Βλέπε δωμάτιο.

ΑΚΡΟΛΟΛΗΣ: Αν βρίσκεσαι πάνω στην Ακρόπολη, προαγωγή και τιμή, για την γυναίκα έπαινος για το ήθος της.

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΩ: βλέπε ανθρώπινο σώμα στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΚΡΩΤΗΡΙ: Αν βλέπεις από μακριά ακρωτήρι, κάτι σίγουρο Θα φθάσει στα χέρια σου, αν βρίσκεσαι πάνω σε ακρωτήρι η περιουσία σου Θα πάρει με­γάλη αξία, αν βρίσκεσαι στην Θάλασσα και βλέπεις ακρωτήρι θα σωθείς από καταστροφή.

ΑΚΤΕΝΙΣΤΟΣ: Βλέπε κτενίζω.

ΑΚΤΗ: Βλέπε παραλία.

ΑΚΤΙΝΑ-ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΩ: Αν ακτίνες πέφτουν πάνω σου, οι δουλειές σου Θα προοδεύσουν αφάνταστα, αν πέφτουν πάνω στο σπίτι σου, υψηλή προστα­σία Θα ‘χει η οικογένεια σου και καλή υγεία. Αν δεις άνθρωπο να ακτινοβο­λεί, Θα σου αποκαλυφτούν μυστικά που Θα σου φέρουν κέρδη. Αν κοπέλα ακτινοβολεί Θα παντρευτεί γρήγορα.

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ: Αν βγάλεις ακτινογραφία, Θα προδοθούν μυστικά σου και Θα σε βλάψουν, αν απλώς βλέπεις ακτινογραφία που δεν είναι δική σου Θα μάθεις άλλου μυστικά.

ΑΚΤΙΣΤΟΣ: Βλέπε κτίζω.

ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟΣ: βλέπε κυβερνώ.

ΑΚΥΡΟΣ-ΑΚΥΡΩΝΩ: Αν δεις ότι κάτι είναι άκυρο, κάποιος Θα σε απατήσει, αν εσύ ακυρώνεις κάτι Θα γλιτώσεις από απάτη.

ΑΛΑΒΑΣΤΡΟΣ: Αν κρατείς, ερωτικές επιτυχίες 8α έχεις.

ΑΛΑΛΟΣ: Αν δεις άλαλο να μιλά Θα προδοθούν τα μυστικά σου, αν δεις βουβό να προσπαθεί να μιλήσει οικογενειακές φασαρίες Θα έχεις εξ αιτίας ασυνεννοησίας. Αν δεις άλαλο πουλί ή ζώο, μεγάλη καταστροφή Θα έχεις, αν δεις απλώς άλαλο άνθρωπο τα σχέδια σου θα πετύχουν και το μυστικό σου είναι ασφαλισμένο. Αν εσύ είσαι άλαλος Θα δώσεις την αφορμή στους εχθρούς σου να σε πολεμήσουν, αν είσαι άλαλος και βλέπεις ότι μίλησες τότε Θα νικήσεις τους εχθρούς σου με την έξυπνη συμπεριφορά σου.

ΑΛΑΤΙ: Αν τρως αλάτι οι φίλοι σου σ’ αγαπούν, αν αλατίζεις φαγητό θα κερ­δίσεις με κόπο και πίκρα τον κόπο σου. Αν δεις χυμένο αλάτι οικογενεια­κές φασαρίες Θα έχεις, αν σκορπάς αλάτι στο σπίτι σου πρόσεχε την συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να γίνει αιτία να διαλυθεί η οικογένεια σου. Αν σπέρνεις αλάτι σε χωράφι άδικα τυραννιέσαι να αποκτήσεις κέρδη, αν βλέπεις αλυκή (εκεί που επεξεργάζονται το αλάτι) δεν Θα έχεις σπουδαία κέρδη. Αν είναι αλάτι ανακατεμένο με κάτι άλλο οι φίλοι σου Θα τσακωθούν και Θα σε βάλουν στη μέση, αν κρατάς κάτι και γίνεται αλάτι ψεύτικες υπο­σχέσεις παίρνεις από αγαπητό σου πρόσωπο. Αν δεις αλάτι στην αλατιέ­ρα, κέρδη Θα έχεις αν είναι γεμάτη, αν είναι άδεια το αντίθετο.

ΑΛΓΕΒΡΑ: Βλέπε αριθμούς στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΛΕΘΩ: Αν αλέθεις δημητριακά, κέρδη και υλικές ευλογίες αν είναι δικάσου, αν είναι ξένα τότε θα έχεις το αντίθετο. Αν αλέθεις αλάτι προμηνύει φτώχεια, αν πιπέρι έριδες, αν αλέθεις ρύζι κάποιος στην οικογένειά σου ή εσύ Θα κάνει κακό γάμο, αν αλέθεις καφέ σημαίνει απιστία από το ταίρι σου.

ΑΛΕΙΦΩ: Αν σε αλείφουν με οτιδήποτε χαρά και κέρδη, αν σε αλείφουν ό­μως με Θεραπευτική αλοιφή Θα σου τύχει αρρώστια. Αν εσύ αλείφεις άλ­λον Θα περάσεις μαζί του μια στεναχώρια, αν αλείφεις ζώο ή οτιδήποτε άλλο Θα απαλλαχτείς από στεναχώρια.

ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ: Αν δεις αλεξικέραυνο Θα έχεις μεγάλη προστασία.

ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ: Αν πέφτεις με αλεξίπτωτοθα έχεις επιτυχία.

ΑΛΕΤΡΙ: Κέρδη και προκοπή αν χρησιμοποιείς αλέτρι στην γη, αν το βλέ­πεις πεταμένο σε μια γωνιά από την τεμπελιά σου Θα χάσεις κέρδη. Αν προ­σπαθείς να οργώσεις τσιμέντο ή πέτρες, άδικα Θα πάνε οι κόποι, αν είναι σπασμένο, απραξία Θα έχεις στη δουλειά σου. Αν γυναίκα δει αλέτρι να περιμένει εγκυμοσύνη.

ΑΛΕΥΡΙ: Το αλεύρι όταν το δεις με το χρώμα του σημαίνει κέρδη, αν έχει άλλο χρώμα Θα χάσεις καλά συνέταιρο. Αν σου το τρώνε ζώα ή καίγεται εννοεί υλική καταστροφή, αν το τρως σε οποιαδήποτε μορφή Θα κερδίσεις λαχείο. Αν όμως είναι ανακατεμένο με πίσσα ή καφέ, σημαίνει βαρύ πένθος.

ΑΛΗΤΗΣ: Αν είσαι εσύ, κακό κάνεις στον ίδιο σου τον εαυτό με τον τρόπο που φέρεσαι, αν δεις άλλον πρόσεξε τις φιλίες σου γιατί Θα μετανιώσεις.

ΑΛΙΕΥΣ: Βλέπε ψαράς.

ΑΛΚΟΟΛ: Βλέπε οινόπνευμα.

ΑΛΛΑΖΩ: Αν αλλάζεις τα ρούχα σου και φοράς άλλα πολυτελείας, η ματαιοδοξία σου Θα σε κάνει να χάσεις φίλους σου, αν αλλάζεις σε κουρέλια δυσκολίες οικονομικές περίμενε, αν απλώς αλλάζεις τα ρούχα σου θα έ­χεις εκτίμηση, αν βοηθάς κάποιον άλλο ν’ αλλάξει ρούχα μην γίνεσαι δου­λοπρεπής. Αν αλλάζεις κατοικία είναι καλύτερα να προσγειωθείς και να μην σκέφτεσαι μεγαλεία. Αν βλέπεις ότι αλλάζεις μορφή και γίνεσαι γίγαν­τας ή παχύς ή ψηλότερος είναι καλό σημάδι, αν γίνεσαι άλλου φύλου (από άντρας γυναίκα ή από γυναίκα άντρας) για μεν τους άντρες είναι καλό, για τις ανύπαντρες γυναίκες σημαίνει γάμο, για τις παντρεμένες βαριά αρρώ­στια ή Θάνατο του συζύγου της. Αν το σώμα σου γίνεται από άλλο υλι­κό (σίδερο, πέτρα κτλ.) είναι πολύ κακό.

ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ: βλέπε σαλάμι.

ΑΛΛΗΘΩΡΟΣ: Αν είσαι εσύ άδικα ελπίζεις για τις υποθέσεις σου, κακά μαν­τάτα και χωρισμός.

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ :Αν δεις πως αλληλογραφείς με κάποιον γνωστά ή συγ­γενή Θα λύσεις τις διαφορές σου μ’ αυτό το πρόσωπο, αν είναι άγνωστο φιλία καλή Θα κάνεις.

ΑΛΛΟΓΛΩΣΣΟΣ: Αν δεις ότι μιλάς άλλη γλώσσα από την μητρική σου μπερδέματα οικογενειακά Θα έχεις, αν δεις άλλον να μιλά ξένη γλώσσα απατηλές υποσχέσεις σου δίνουν άνθρωποι που τους εμπιστεύεσαι.

ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ: ‘Άσχημες καταλήξεις θα έχουν οι δουλειές σου. Για τις γυναίκες σημαίνει απάτη του συζύγου ή του αρραβωνιαστικού.

ΑΛΟΓΟ: Βλέπε ζώα στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΛΥΣΙΔΑ: Αν είσαι δεμένος με αλυσίδα μεταλλική Θα έχεις κακό γάμο, αν είναι με άλλο υλικό Θα έχεις καλό ταίρι. Αν είναι σπασμένη σημαίνει διαζύ­γιο και χωρισμό, αν δένεις κάτι με αλυσίδα κακό συνεταιρισμό Θα κάνεις, αν σπας αλυσίδα Θα ξαλαφρώσεις από έννοιες που σε τυραννούν.

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ: Αν διαβάζεις, προδοσία από το ταίρι σου περίμενε, αν άλ­λον ακούς να το διαβάζει Θα έχεις πολλά παιδιά, αν γράφεις την άλφα-βήτα κέρδη Θα έχεις.

ΑΛΩΝΙ-ΑΛΩΝΙΖΩ: Αν δεις αλώνι σε ενέργεια όλα θα πάνε καλά για την οικογένεια σου, αν αλωνίζεις εσύ καλή χρονιά θα έχεις οικονομικώς, αν α­λωνίζει άλλος σε δικό σου αλώνι να περιμένεις πλούτη, αν εσύ αλωνίζεις για άλλον ναι μεν Θα έχεις κέρδη από επιχείρηση αλλά στην πραγματικό­τητα άλλος αποκομίζει τους κόπους σου. Αν αλωνίζεις πέτρες, σίδερα ή οτιδήποτε άλλο εκτός από καρπό, άδικα παιδεύεσαι ν’ αποκτήσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *