Τετάρτη, 19 Ιουνίου

ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΜ-ΑΝ

 

ΑΜΑΘΗΣ: Βλέπε αγράμματος.

ΑΜΑΞΑ: Αν είσαι άγαμος και οδηγείς άμαξα σημαίνει σύντομο γάμο, αν την οδηγά άλλος καλή έκβαση θα έχουν οι υποθέσεις σου. Αν κατεβαίνεις ή πέφτεις, θα χάσεις την δουλειά σου ή την εύνοια των ανωτέρων σου. Αν περνά από ποτάμι ή ξεροπόταμο ή σε κακό δρόμο κάποιο κακό θα σου συμ­βεί. Αν την οδηγάς εσύ σαν οδηγός για κάποιον άλλο, Θα υποβιβαστείς. Αν φτιάχνεις δική σου άμαξα, άδικα κοπιάζεις, αν άλλος φτιάχνει άμαξα για σένα τα όνειρά σου γρήγορα Θα γίνουν πραγματικότητα.

ΑΜΑΡΤΑΝΩ: Αν νοιώβεις ότι αμάρτησες ερωτική ανοησία Θα κάνεις. 

ΑΜΑΣΗΤΟΣ: Αν μασάς κάτι και δεν μασιέται βάσανα σε περιμένουν. 

ΑΜΒΩΝΑΣ: Αν είσαι πάνω σε άμβωνα μεγάλη ευτυχία, αν ομιλείς από άμ­βωνα τιμές και δόξα Θα στεφτείς.

ΑΜΜΟΣ: Αν περπατάς στην άμμο Θάνατο δικού σου Θα ακούσεις, αν τρως άμμο απρόσμενα κέρδη να περιμένεις από κληρονομιά. Αν γεμίζεις κάτι με άμμο λαχείο Θα σου πέσει, αν το σπίτι σου βρίσκεται κτισμένο στην άμ­μο διάλυση της οικογενείας σου Θα έχεις. Αν μετράς την άμμο κοπιάζεις μάταια, αν ο αέρας σου πετάξει άμμο επάνω σου μεγάλη συκοφαντία Θα σου συνάψουν, μα Θα βγεις καθαρός.

ΑΜΝΗΣΙΑ: Αν πάσχεις από αμνησία θα προδώσεις το ταίρι σου, αν άλλος πάσχει από αμνησία αυτός Θα σε προδώσει εσένα.

ΑΜΝΗΣΤΙΑ: Αν σου δένεται αμνηστία αρρώστια περίμενε.

ΑΜΟΙΒΗ: Βλέπε πληρώνω.

 

ΑΜΟΙΡΟΣ: Βλέπε άτυχος.

ΑΜΠΕΛΙ: Αμπέλι γεμάτο σταφύλια οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη, αν τρως από το αμπέλι σταφύλια κέρδη θα έχεις, αν είσαι ανύπαντρος και δεις αμπέλι, πλούσια γάμο Θα κάνεις. Αν το αμπέλι είναι ξερό θάνατο δικού σου Θα ακούσεις.

ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ-ΑΜΥΓΔΑΛΑ: Βλέπε δέντρα 

ΑΜΦΙΑ (‘Αγια): Αν τα δεις να τα φοράει άλλος καλό είναι για σένα, αν τα φοράς εσύ συκοφαντία Θα ακούσεις

 

ΑΝΑΒΑΘΡΑ: Αν βρίσκεσαι σε αναβάθρα καλά νέα από ξενιτεμένο δικό σου Θα έχεις: Αν βρίσκεσαι σε πλοίο και βλέπεις την αναβάθρα Θα έχεις καλή κατάληξη στις υποθέσεις σου, αν πέφτεις από αναβάθρα Θα χάσεις κάτι που τόχες σίγουρο, αν βλέπεις αναβάθρα να γκρεμίζεται τα σχέδια σου Θα ναυαγήσουν.

ΑΝΑΒΡΟΧΙΑ: Βλέπε βροχή.

ΑΝΑΒΩ: Αν ανάβεις φωτιά και η φλόγα είναι καθαρή σημαίνει επιτυχία, τ’ αντίθετο αν η φωτιά βγάζει καπνούς. Αν όμως βάζεις φωτιά στο σπίτι σου (χωρίς να δεις καπνούς και χωρίς να γκρεμιστεί το σπίτι) τότε Θα έχεις πολ­λά κέρδη, (βλέπε και φωτιά).

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ: Προδοσία και αχαριστία από αγαπητό σου πρόσωπο, Θα έχεις.ΑΝΑΔΟΧΟΣ: Βλέπε νονός.

ΑΝΑΖΗΤΩ: Αν δεις ότε αναζητάς χαμένο πρόσωπο, χωρισμό και λύπη ση­μαίνει, αν λείπει κάποιος δικός σου και τον αναζητάς (τον πεθυμάς) σύντο­μα Θα ακούσεις νέα του. Αν εσύ είσαι χαμένος και σ’ αναζητά κάποιος δικός σου κακά θα σου συμβεί.

ΑΝΑΙΜΙΑ: Αν είσαι αναιμικός και δεις το ίδιο στον ύπνο σου καλυτέρευση της υγείας σου Θα έχεις, αν όμως δεν είσαι στην πραγματικότητα τότε θα σου συμβεί ένα λυπηρό γεγονός.

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ: Αν νοιώθεις ότι είσαι αναίσθητος από ένεση; αρρώστια, πέ­σιμο κτλ. Θα χάσεις λεφτά και οι δουλειές σου Θα πάρουν τον κατήφορο, αν δεις άλλον αναίσθητο προδοσία, λύπη και αποτυχία σημαίνει. 

ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ: Αν δεις άτι ανακατεύεις οτιδήποτε τότε το ίδιο Θα σου συμ­βεί και στην πραγματικότητα, εκτός αν ανακατεύεις τα μαλλιά σου οπότε χαρά Θα σου τύχει.

ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ: Αν βρίσκεσαι μπροστά σ’ ανακριτή για κάτι κακό που έκανες Θ’ αποκαλυφτούν παρανομίες σου και Θα έχεις μπλεξίματα, αν όμως δεν έκανες κάτι κακό και σε ανακρίνουνε αδίκως τότε Θα γλιτώσεις εκ Θαύμα­τος. Αν εσύ είσαι ανακριτής τότε Θα μάθεις μυστικά που Θα σε ωφελήσουν. 

ΑΝΑΚΤΟΡΑ: Βλέπε παλάτι.

ΑΝΑΠΑΥΟΜΑΙ: Αν αναπαύεσαι μετά από σκληρή δουλειά Θ’ αμειφθείς για τους κόπους σου, αν βλέπεις άλλον ν’ αναπαύεται και εσύ να δουλεύεις αυτό το πρόσωπο σε εκμεταλλεύεται.

ΑΝΑΠΗΡΟΣ: Βλέπε μέλη του σώματος στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΝΑΠΝΕΩ: Αν δεις ότι ανασαίνεις ήσυχα, καλά νέα Θα ακούσεις, αν δεις ότι δεν ανασαίνεις καθόλου βαριά αρρώστια Θα έχεις, αν πιάνεται η ανα­πνοή σου κακά νέα Θα ακούσεις, αν βαριανασαίνεις ακανόνιστα, δυστύ­χημα Θα σου τύχει.

ΑΝΑΣΤΑΣΗ: Βλέπε Πάσχα.

ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ: Αν αναστενάζει άλλος ερωτική απογοήτευση σημαίνει, αν αναστενάζεις εσύ ερωτική επιτυχία Θα έχεις.

ΑΝΑΦΟΡΑ: Αν διαβάζεις σε άλλον Θα κατηγορήσεις άδικα αυτό το πρόσω­πο, αν εσένα σου διαβάζει άλλος αναφορά θα σου συμβεί το ίδιο. 

ΑΝΕΒΑΙΝΩ: Οπουδήποτε αν δεις ότι ανεβαίνεις σημαίνει επιτυχία, κοινω­νική υπόληψη και προαγωγή, αν ανεβαίνεις σε βουνό Θα συναντήσεις δυ­σκολίες μα Θα τα καταφέρεις στα τέλος θαυμάσια, αν ανεβοκατεβαίνεις όμως κάπου, Θα μπλεχτείς σε ανωμαλίες και αδιέξοδο, αν βοηθάς κάποιον ν ανέβει αυτός θα ωφεληθεί από σένα, αν ανεβάζεις πράγματα, έπιπλα κτλ. καλές εξελίξεις Θα έχεις στις δουλειές σου.

ΑΝΕΜΟΣ: Αν φυσά απαλά αεράκι, δροσερό, καλή υγεία Θα έχεις, αν ο άνε μος είναι ζεστός, αρρώστια θα περάσεις, αν νοιώσεις ότι σταμάτησε να φυσά ωραίο δροσερό αεράκι, Θα χάσεις ποσοστά από δουλειά και άνθρω­πο που σε προστάτευε. Αν ο άνεμος είναι δυνατός και παρασύρει σκόνες κτλ. το όνομα σου Θα έχει διασυρθεί στο δρόμο, αν δεις ότι ο δυνατός άνε­μος σταμάτησε τότε Θα επανακτήσεις φελίες με άνθρωπο που είχες έχθρα. 

ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ: Αποπλάνηση σημαίνει, εκτός αν είναι σε ενέργεια και βγά­ζει νερό, τότε είναι πλούτη. Αν αλέθει καρπό καθώς γυρίζει αι δουλειές σου Θα πάνε θαυμάσια.

ΑΝΕΜΟΣΚΑΛΑ: Αν ανεβαίνεις, μην πασχίζεις άδικα να κατακτήσειςτον ε­κλεκτό της καρδιάς σου.

ΑΝΕΜΩΝΑ: Βλέπε λουλούδια .

ΑΝΕΡΓΙΑ: Αν δεις ότι είσαι άνεργος μαύρες μέρες Θα περάσεις. 

ΑΝΕΣΗ: Βλέπε αναπαύομαι.

ΑΝΕΨΙΑ-ΑΝΕΨΙΟΣ: Βλέπε συγγενείς στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΝΗΘΙΚΟΣ: Βλέπε αδιάντροπος.

ΑΝΉΘΟΣ: Βλέπε φυτά στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ: Αν σου δίνουν ανθοδέσμη και ιδιαιτέρως με αγριολούλου­δα, κίνδυνο προμηνύει, αν δίνεις ανθοδέσμη και την δεχτούν Θα βάλεις σε κίνδυνο αυτό το πρόσωπο, αν σου πετούν ανθοδέσμη αρρώστια ή θάνατο εννοεί.

ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΟ: Κοπέλα αν δει ανθοδοχείο γεμάτο λουλούδια γρήγορα Θα της γίνει πρόταση γάμου, αν είναι άδειο Θα μείνει γεροντοκόρη. Αν άντρας δει ανθοδοχείο γεμάτα έχει πιστό ταίρι, αν είναι άδειο ή με μαραμένα λου­λούδια προδοσία ή και χωρισμό σημαίνει.

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ-ΑΝΘΟΠΩΛΗΣ: Αν. βλέπεις ανθοπωλείο γεμάτο λουλούδια, σε γάμο δικού σου Θα παρευρεθείς, αν είσαι εσύ ανθοπώλης χαρά και ευ­τυχία σημαίνει μα λίγα κέρδη.

ΑΝΘΗ: Βλέπε λουλούδια στα ένατο κεφάλαιο. 

ΑΝΘΡΑΚΑΣ-ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΕΙΟ (κδρβαυνα): Αν είναι σβηστά Θα λάβεις χρή­ματα, αν είναι αναμμένα επιτυχημένες επιχειρήσεις θα έχεις, αν τα τρως κά­ποιος Θα σου κάνει κακό, αν αγοράζεις θα έχεις σίγουρα κέρδη από τις δουλειές που σκέφτεσαι να κάνεις. Αν τα πουλάς όμως είναι αποτυχία, αν τα πατάς ή τα κρατάς οι αντίζηλοί σου Θα σε βλάψουν εκεί που πονάς, αν όμως δεν σε καίνε τότε άδικα τους φοβάσαι. Αν βγάζεις κάρβουνα από αν­θρακωρυχείο μεγάλα κέρδη να ετοιμάζεσαι να εισπράξεις. 

ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ: Αν δεις, μεγάλος κίνδυνος σε απειλεί, αν δεις ότι εσύ είσαι ανθρωποφάγος η ανέχεια Θα σε φέρει στο απροχώρητο. 

ΑΝΟΙΓΩ-ΑΝΟΙΚΤΟΣ: Ό,τι δεις ανοικτό ή εσύ κατορθώνεις να το ανοίξεις σημαίνει επιτυχία, εκτός αν ανοίγεις τρύπα, τότε βλέπε ΤΡΥΠΑ. 

ΑΝΟΡΕΞΙΑ: Αν κοπέλα δει πως έχει ανορεξία θα παντρευτεί άντρα όχι της όρεξής της, αν η γυναίκα είναι παντρεμένη τότε σημαίνει προσεχή εγκυ­μοσύνη γι αυτήν. Αν άντρας δει πως έχει ανορεξία 8′ αρρωστήσει, αν δεις άλλον με ανορεξία Θα σε αποκρούσουν σε μια πρόταση που θα κάνεις.

ΑΝΟΣΤΟΣ: Αν τρως κάτι χωρίς ουσία οικογενειακές έριδες Θα έχεις. 

ΑΝΤΑΜΩΝΩ: Αν ανταμώνεις με πρόσωπο που έχεις πολύ καιρό να δεις θα μάθεις νέα του, αν ανταμώνεις ανεπιθύμητο πρόσωπο Θα τα φτιάξεις μαζί του.

ΑΝΤΙΔΩΡΟ: Πάντα όπως και να το δεις σημαίνει ευχάριστα γεγονότα, ευ­τυχία και επιτυχία.

ΑΝΤΙΖΗΛΟΣ: Αν δεις ότι κάποιος είναι αντίζηλός σου έχεις σίγουρα κερδί­σει την καρδιά του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, αν εσύ είσαι αντίζηλος αυτός ο άνθρωπος θα σε στεναχωρήσει.

ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙ: Αν κρατάς εσύ αντικλείδι για κάποιου άλλου την κλειδαριά θα σου δοθούν μερικές ευκαιρίες που 8α κερδίσεις, αν άλλος κρατά αντι­κλείδι για την δική σου κλειδαριά προσοχή στα πρόσωπα που εμπιστεύε­σαι, Θα σου κάνουν κακό.

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ: Αν βρίσκεσαι κάπου και ακούς τον αντίλαλο της φωνής σου, απραγματοποίητα όνειρα και σχέδια σημαίνει, αν ακούς από άλλες φωνές τον αντίλαλο, κάποιος θα σε ξεγελάσει.

ΑΝΤΛΙΑ: Αν τραβάει νερό, το όνειρο προμηνύει ευχάριστα γεγονότα, αν σβήνει φωτιά (πυροσβεστική αντλία) κακό για σένα, αν αδειάζει βάθρο με­γάλα κέρδη και επιτυχία χρηματική.

ΑΝΤΡΑΣ: Βλέπε ανθρώπινα γένη στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ: Αν δεις ότι είσαι ανύπαντρος ενώ είσαι παντρεμένος καιιδιαιτέρως να φλερτάρεις σαν υποψήφιος γαμπρός μπελάδες θα έχεις με το ταίρι σου.

ΑΝΥΨΩΝΩ Βλέπε υψώνω.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ Αν δεις ότι είσαι ανώτερος (σε αξίωμα) από τους άλλους η υ­περηφάνειά σου θα σε οδηγήσει σε κακά γεγονότα. Αν δεις κάποcν ανώτε ρα σου, θα έχεις εκτίμηση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *