Τετάρτη, 19 Ιουνίου

ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΞ-ΑΡ

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ-ΑΞ1ΩΜΑ: Αν εσύ είσαι αξιωματικός χωρίς να είσαι στην πραγματικότητα, πρόσεξε γιατί βαδίζεις επιπόλαια στην ζωή σου και δεν 9α σου βγει σε καλό ιδιαίτερα στα οικονομικά σου. Αν χαιρετάς άλλον που είναι αξιωματικός οι δουλειές σου 9α πάνε καλά. Αν τον σκοτώνεις πολύ κακό το όνειρο, αν πιάνεσαι στα χέρια μαζί του ή λογοφέρνεις θα έχεις πρόσκαιρες λύπες. Αν είναι της αεροπορίας ευχάριστα γεγονότα 9α σου συμβούν, αν είναι του ναυτικού ταξίδι θα κάνεις με καλό κέρδος, αν είναι του ιππικού συνήθως προμηνύει φασαρίες με τις αρχές (δικαστήρια, εφορία κτλ.), του πεζικού θα καταλήξουν καλά οι δουλειές σου. Αν σου δίνουν αξίωμα ταυ στρατού ή αστέρι του στρατού θα έχεις τιμές και δόξες που θα κρατήσουν μια ολόκληρη ζωή.

ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ: Στενοχώρια μεγάλη, ή και πένθος σημαίνει.

ΑΟΠΛΟΣ: Αν βρίσκεσαι κάπου που έπρεπε να κρατάς όπλο ή πιστόλι (σε πάλεμα π.χ.) αυτά προμηνύει ότι η απρονοησία σου θα σε φέρει σε αδιέξοδο σύντομα.

ΑΟΡΑΤΟΣ: Αν δεις κάποιον ή κάτι αόρατο, προμηνύει θάνατο. ΑΟΣΜΟΣ: Το ίδιο όπως άνοστος.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ: Αν απαγορεύεις σε κάποιον να κάνει κάτι, ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν και θα κάνεις κακό, το ίδιο ισχύει και για σένα αν σου απαγορεύουν κάτι.

ΑΠΑΓΩΓΗ: Αν απαγάγεις γυναίκα 9α έχεις φασαρίες και χωρισμό με το πρόσωπο που συνδέεσαι, αν άλλος απαγάγει εσένα (άντρας απαγάγει άντρα) 9α σε βιάσουν να προδώσεις μυστικά της δουλειάς σου ή της χώρας σου.

ΑΠΑΤΩ: Αν απατάς κάποιον με οποιοδήποτε τρόπο, εννοεί αφοσίωση και αγάπη. Αν σε απατά άλλος, ό,τι δουλειά σκέφτεσαι να κάνεις κάνε την για-τί 9α σου βγει σε καλό.

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ: ‘Όπως και αλήτης.

ΑΠΕΙΛΗ: Αν κάποιος σε απειλεί με πιστόλι 9′ ακούσεις ευχάριστες ειδή-σεις, αν εσύ απειλείς άλλον θα πιέσεις κάποιον να πάρει μια απόφαση από την οποία εσύ δεν 9α έχεις κανένα κέρδος.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΩ: Βλέπε ελευθερώνω.

ΑΠΕΝΤΑΡΟΣ: Βλέπε πτωχός.

ΑΠΕΡΓΙΑ: Αν λαμβάνεις μέρος σε απεργία φασαρίες στην δουλειά σου 9α έχεις, αν μόνο βλέπεις χωρίς να παίρνεις μέρος, περαστική ανωμαλία 9α έχεις.

ΑΠΛΩΝΩ: Αν απλώνεις καθαρά ρούχα κολακείες θα ακούσεις, αν τα ρούχα είναι βρώμικα θα αποκαλυφτούν τα μυστική σου, αν απλώνεις οτιδήποτε άλλο θα έχεις επιτυχία.

ΑΠΟΒΑΘΡΑ: Βλέπε αναβάθρη.

ΑΠΟΒΟΛΗ: Αν δεις γυναίκα να αποβάλει χωρίς να είναι έγκυος στην πραγματικότητα είναι κακό και για τους δυο σας, αν είναι όμως έγκυος και την δεις στον ύπνο σου να αποβάλει Θα ‘χει καλή γέννα. Αν δεις ζώο ν’ αποβάλει θ’ απαλλαχτείς από κάτι που σε βασανίζει.

ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΩ: Βλέπε γύμνια.

ΑΠΟΚΛΕΙΩ: Αν σε αποκλείσανε από μια εκδήλωση, διαγωνισμό κτλ. θα έ-χεις θρίαμβο.

ΑΠΟΚΛΗΡΟΣ: Αν σε αποκληρώνουν θα κάνεις κάτι κακό που δεν θα σου το συγχωρήσει κανείς, αν εσύ αποκληρώνεις κάποιον θ’ αρρωστήσει.

ΑΠΟΚΡΙΕΣ Αν εσύ λαμβάνεις μέρος σε αποκριές με μασκαρεμένους θα λάβεις μέρος σε κάποια απάτη, αν δεις άλλους μασκαρεμένους θα σε απατήσουν.

ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΩ: Αν απολυμαίνεις κάτι, δικός σου άρρωστος θα γίνει καλά, αν δεις άλλον ν’ απολυμαίνει κάτι δικό σου τότε θα σου κάνουν κάποια καλό.

ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ: Αν παίρνεις από σχολείο θ’ ανταμειφθούν οι κόποι σου, αν παίρνεις από τα στρατό δεν είναι καλά, αν παίρνεις απολυτήριο από νοσοκομείο θα γίνεις καλά, ον παίρνεις από την δουλειά σου απόλυση πρόσεχε την συμπεριφορά σου.

ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ: Αν σε βάλουν σε απομόνωση θ’ αρρωστήσεις, αν εσύ βάζεις άλλον σε απομόνωση θα του αρνηθείς χάρη που θα σου ζητήσει.

ΑΠΟΞΗΡΑΙΝΩ: Αποξηραμένοι καρποί σημαίνουν οικονομικές δυσχέρειες. Αν αποξηραίνεις βάλτο ή έλος θ’ απαλλαγείς από κάτι που σε πείραζε.

ΑΠΟΠΑΤΩ: Αν αποπατεΙς, πολλά λεφτά από λαχείο θα έχεις.

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ: βλέπε σκουπίδια.

ΑΠΟΣΤΗΜΑ: Αν δεις πως έχεις απόστημα κάτι σε βασανίζει, αν δεις ότι γιατρεύτηκε το απόστημα σου θ’ απαλλαγείς από αυτό με τη βοήθεια δικού σου ανθρώπου.

ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΙ: Αν είσαι στρατιωτικός και αποστρατεύεσαι δεν είναι καλό για την θέση σου, αν δεν είσαι στην πραγματικότητα είναι απαλλαγή από σκοτούρες.

ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΩ: Αν δεις ότι αποταμιεύεις λεφτά σε τράπεζα θα σωθείς από οικονομικές δυσκολίες.

ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ: Αν δεις ανθρώπου, οι φίλοι σου θέλουν το καλό σου και άκουσε τις συμβουλές τους, αν είναι ζώου τότε πρόσεχε γιατί θα πέσεις σε παγίδα.

ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Αν έχεις σε κάτι, το αντίθετο θα σου συμβεί.

ΑΠΟΦΟΙΤΩ: Το ίδιο όπως αποστρατεύομαι.

ΑΓΙΟΧΑΙΡΕΤΩ: Αν αποχαιρετάς δικό σου, χωρισμός και πίκρα, αν είναι άγνωστος. καλό το όνειρα.

ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ: Αν μπεις μέσα και ηποπατείς κέρδη απίστευτα θα έχεις, αν πατάς επάνω σε ακαθαρσίες το ίδιο, αν όμως μπαίνεις μέσα χωρίς να το χρησιμοποιείς τότε είναι περιφρόνηση και ντροπή.

ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ Βλέπε αποχαιρετώ.

ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ: Αν δεις τον εαυτό σου απρόσωπο μεγάλη συμφορά σε περιμένει, αν δεις άλλον απρόσωπα και για σένα και γι αυτόν είναι κακό.

ΑΠΩΛΕΙΑ: Βλέπε χάνω.

ΑΡΑΠΗΣ: Βλέπε χρώματα στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΡΑΧΝΗ: Βλέπε έντομα στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΡΓΑΛΕΙΟΣ: Αν στήνεις αργαλειό και αρχίζεις να υφαίνεις είναι καλό, αν δεις όμως ότι μόλις τελειώνεις το υφαντό σου, δικός σου θα πεθάνει.

ΑΡΓΥΡΟΣ: Βλέπε ασήμι.

ΑΡΙΘΜΟΙ: Βλέπε αριθμούς στα ένατο κεφάλαιο.

ΑΡΚΟΥΔΑ: Βλέπε ζώα στο ένατο κεφάλαιο.

ΑΡΜΑ: Βλέπε άμαξα.

ΑΡΜΕΓΩ: Αν αρμέγεις ζώο που βγάζει γάλα (κατσίκα, αγελάδα κτλ.} και βγάλει γάλα όπως το αρμέγεις, είναι πολύ καλό το όνειρο για κέρδη, καλή σοδειά κτλ. αν όμως προσπαθείς ν’ αρμέξεις ζώο που δεν δίνει γάλα (όπως η κότα} τότε άδικα γλείφεις ένα πρόσωπο περιμένοντας να αποκομίσεις κάτι. Αν το ζώο που αρμέγεις είναι στείρο από γάλα τότε οι επιχειρήσεις σου δεν θα έχουν καμιά πρόοδο τουλάχιστον προς το παρόν.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ: Αν αρνιέσαι κάποιον, Θα τον βοηθήσεις, το ίδιο αν αυτός σ’ αρνιέται δηλ. θα σε βοηθήσει.

ΑΡΝΙ: Το αρνί είναι σημάδι γαλήνης και ευτυχίας, εκτός αν είναι μαύρο που σημαίνει αρρώστια. Αν δεις κοπάδι αρνιών τότε Θα έχεις πλούτη, αν ακούς να βελάζει γέννηση παιδιού θα ακούσεις. Αν το σφάζεις όμως το όνειρο είναι κακό, και μπορεί να βλάψεις και ένα αθώο δικό σου.

ΑΡΠΑΖΩ: Βλέπε κλέβω.

ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ: Αν είσαι άγαμος και δεις αρραβώνες θα σου γίνει πρόταση γάμου, αν είσαι παντρεμένος τσακώματα, στεναχώρια και αρρώστια εννοεί.

ΑΡΡΩΣΤΟΣ: Αν εσύ είσαι άρρωστος σημαίνει υγεία. Αν δεις άλλον άρρωστο χρειάζεται την βοήθειά σου.

ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ: Βλέπε γένη στα ένατο κεφάλαιο.

ΑΡΤΟΣ: Βλέπε ψωμί.

ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ: Κέρδη από τις επιχειρήσεις σου θα έχεις αν δεις άτι είσαι αρτοποιός.

ΑΡΧΑΙΑ: Δόξα ΑΡΧΕΙΟ:και τιμή σε περιμένει αν δεις κάποιον αρχαίο άντρα ή γυναίκα, αν δεις αντικείμενα αρχαία η δόξα θα σου φέρει και κέρδη.

ΑΡΧΗΓΕ!Ο•ΑΡΧΗΓΟΣ: Αν βλέπεις ότι είσαι αρχηγός κάπου θα σου ανατεθούν ευθύνες χωρίς πολλά κέρδη μα με δόξα, αν δεις αρχηγείο από κάπου θα έχεις προστασία και υποστήριξη.

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ: Ιεροσυλία θα κάνεις αν δεις ότι είσαι αρχιεπίσκοπος, αν απλώς τον βλέπεις θα έχεις ανωμαλίες με τους δικούς σου.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ: Αν είσαι εσύ θ αποκτήσεις περιουσία σίγουρη, αν είναι κάποιος άλλος κάτι θα κερδίσεις από κληρονομιά.

ΑΡΧΟΝΤΑΣ: βλέπε βασιλεύς.

ΑΡΩΜΑ: Αν μόνο το βλέπεις θα χωρίσεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αν το αλείβεις σε άλλον ή απάνω σου σημαίνει απιστία και εφήμερους έρωτες, αν το χύνεις στη γη θα χάσεις μια φιλία που δεν άξιζε και πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *