Προβλήματα στον ύπνο και που οφείλονται

 Προβλήματα-στον-ύπνο-και-που-οφείλονται

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο κάποιος να κοιμάται 7-8 ώρες αλλά να νυστάζει έντονα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το πιο πιθανό είναι να υπο­φέρει από παροδικές ή μόνιμες διαταραχές του ύπνου.

Τα συμπτώματα των διαταραχών αυτών είναι η υπερβολική νύστα και η αδυναμία να αποκοιμηθείς ή να παραμείνεις κοιμισμένος. Οι πιο συχνές αιτίες των παρο­δικών διαταραχών του ύπνου είναι η λοίμωξη του άνω αναπνευστικού συστήματος το γνωστό μας κρυολόγημα και οι αλλεργίες που εμποδί­ζουν τη σωστή αναπνοή. Το σχολαστικό πλύσιμο της ρινικός κοιλότητας αλλά, κυρίως οι ειδικές ταινίες που διευκολύνουν την αναπνοή, παρέχο­ντας ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση, είναι οι πιο φυσικοί τρόποι για την αντιμετώπιση αυτών των διαταραχών. Η βουλωμένη μύτη, εξάλλου, αναγκάζει τον οργανισμό να αναπνέει από το στόμα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ροχαλητό και μη ποιοτικό ύπνο. Επιτρέποντας καλύτερη αναπνοή από τη μύτη οι ρινικές ταινίας μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση,ακόμα και στην εξάλειψη ταυ ροχαλητού.

Barbara Liosi

Στο beauty-secrets μια γυναίκα θα βρει.Μυστικά ομορφιάς για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.Φυσική ομορφιά και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής.Όλες τις νέες τάσεις της μόδας,σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ.Άρθρα με θέματα υγείας και διατροφής.Διακόσμηση σπιτιού,συνταγές μαγειρικής,καθώς και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων και αναλυτικός ονειροκρίτης.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

myblogs.gr
mytaste.gr