Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου

Υγιη σφριγηλη και λεια επιδερμιδα

Ygií̱-sfrigi̱lí̱-kai -eía-epidermída-penbeautysecrets.blogspot.gr
Το Eporex είναι ένας συνδυασμός εξελιγμένης ιατρικής αισθητικής και σύγχρονης τεχνολογίας στις υπηρεσίες της ομορφιάς. Η τεχνολογία Eporex είναι ένα νέο σύστημα εφαρμογής μεσοθεραπείας χωρίς βελόνες και πόνο.
Ανανεώνει το πρόσωπο και το λαιμό, εξαλείφοντας  τα σημάδια γήρανσης.
Με τη θεραπεία Eporex βελτιώνεται η υφή και η ποιότητα του δέρματος και το πρόσωπο αποκτά λάμψη και φρεσκάδα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Σταδιακά διορθώνεται και η χαλάρωση του δέρματος, χαρίζοντας ένα νεανικό σφριγηλό πρόσωπο.

Με το Eporex μπορείτε να έχετε όλα τα οφέλη της μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις και πόνο, αποκτώντας λεία, σφριγηλή και υγιή επιδερμίδα

Η μέθοδος Isophoresis

Το Eporex είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς ουσιών βασισμένο σε ένα μεγάλο αριθμό αναγνωρισμένων κλινικών μελετών και ερευνών και ιδιαίτερα στην έρευνα του τομέα των φυσικών μηχανισμών, που αυξάνουν τη διείσδυση και διάδοση ενεργών στοιχείων στην επιδερμίδα. Το Eporex φέρνει τη νέα γενιά συστημάτων διαδερμικής εισχώρησης ουσιών μέσω μιας καινοτόμου μεθόδου «ενεργής» μοριακής διαδερμικής μεταφοράς ουσιών που ονομάζεται “Isophoresis”.
Με την εφαρμογή της μεθόδου Isophoresis επιτυγχάνονται ταυτόχρονα δύο στόχοι :
α) αυξάνεται η  διαπερατότητα των ιστών του δέρματος σε βαθύτερα επίπεδα και
β) μεταφέρονται δραστικές υδατοδιαλυτές ουσίες μεγάλου μοριακού βάρους (υαλουροϊκό οξύ, κολλαγόνο, βιταμίνη C κ.ά.)

square_3 bef square_3 after
square_4 bef square_4 after
Eporex & NEOTIS

Στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS χρησιμοποιείται στη θεραπεία κατάλληλη συσκευή υπερήχων, η οποία προετοιμάζει την επιδερμίδα  για την θεραπεία καθαρίζοντας την βαθειά και απολεπίζοντάς την. Έτσι αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα της κερατίνης στιβάδας και ανοίγουν οι πόροι για να διεισδύσουν καλύτερα τα δραστικά συστατικά της θεραπείας.
Στη συνέχεια ένας συνδυασμός 15 – 20 διαφορετικών βιταμινών, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων από φυτικά εκχυλίσματα εισάγονται με το Eporex στο δέρμα. Τα δραστικά αυτά συστατικά είναι ζωτικής σημασίας για την λειτουργία και την ανάπτυξη των κυττάρων. Αυξάνουν την παράγωγη κολλαγόνου και ελαστίνης, επιδιορθώνουν τους κατεστραμμένους ιστούς και προφυλάσσουν τα κύτταρα από την φθορά του DNA τους, δεσμεύοντας τις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες οξυγόνου.
Κάθε θεραπεία είναι μη επεμβατική και διαρκεί περίπου 30 – 50 λεπτά, χωρίς πόνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας, δεδομένου ότι ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας.
Συνήθως απαιτούνται 12 συνεδρίες, 1-2 συνεδρίες κάθε εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου.
Με το Eporex μπορείτε να έχετε όλα τα οφέλη της μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις, χωρίς πόνο και εκχυμώσεις, αποκτώντας λεία, σφριγηλή και προπάντων υγιή επιδερμίδα.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *