Τετάρτη, 17 Απριλίου

10 tips για όμορφα σγουρά μαλλιά

σγουρά-μαλλιά-beauty-secrets.gr_Μήπως μόλις βάλατε το χέρι σας στην πρίζα και πάθατε ηλεκτροπληξία; Εάν όχι, θα πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε για τα μαλλιά σας. Εάν αντιμετωπίζετε και εσείς το δυσάρεστο πρόβλημα του φριζαρίσματος διαβάστε τα παρακάτω tips για όμορφα σγουρά μαλλιά και θα μας θυμηθείτε.1. θα πρέπει να επιλέξετε ένα κομμωτή που να έχει ταλέντο στα σγουρά/κατσαρά μαλλιά.

2. ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας βοηθήσει να διαλέξετε το στυλ που πηγαίνει καλύτερα στα μαλλιά σας και αναδεικνύει το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σας.

3. πρέπει να επισκέπτεστε τον κομμωτή σας τουλάχιστον 4 φορές τον χρόνο για θεραπεία και αναζωογόνηση.

4. μην ισιώνετε τα μαλλιά σας με τοστιέρα, παρόλο που το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και πολύ πιο εύκολο από το να παιδεύεστε με το πιστολάκι και την βούρτσα, μακροπρόθεσμα η υπερβολική χρήση της τοστιέρας θα χαλάσει τα μαλλιά σας και θα δημιουργήσει ψαλίδα στις άκρες.

5. μην λούζεστε κάθε μέρα. Αυτού του είδους τα μαλλιά χρειάζονται τα φυσικά έλαια της τρίχας για να γίνουν πιο λεία και να μειώσουν το φριζάρισμα.

6. για να δώσετε το επιθυμητό στυλ στα σγουρά μαλλιά σας, τις ημέρες που δεν τα λούζετε εφαρμόστε conditioner στα στεγνά μαλλιά σας και μετά ξεπλύνετε με νερό.

7. αποφεύγετε να τα στεγνώνετε με πιστολάκι. Περιοριστείτε μόνο στις φορές που είναι απολύτως απαραίτητη η χρήση του σεσουάρ. Διαφορετικά αφήστε τα να στεγνώνουν φυσικά. Η υπερβολική χρήση του σεσουάρ ξεραίνει τα μαλλιά.

8. όσο απίστευτο και εάν σας φαίνεται, τα διάφορα προϊόντα styling όπως ο αφρός και το ζελέ, κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την περιποίηση των σγουρών/κατσαρών μαλλιών γιατί απαιτείται περισσότερο ξέπλυμα από ότι είναι κανονικά απαραίτητο.

9. εάν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε προϊόντα styling προτιμήστε ειδικά για τον τύπο των μαλλιών σας και σιγουρευτείτε ότι είναι υψηλή ποιότητας, τα οποία αφήνουν λιγότερα κατάλοιπα. Προτιμήστε είδη που τα βρίσκετε στα κομμωτήρια ή στα φαρμακεία.

10. μην χτενίζεστε! Εκτός εάν θέλετε να πετύχετε ένα άφρο στυλ.

11. αγαπήστε τις μπούκλες σας. Πολλές ζηλεύουν τα φυσικά σγουρά μαλλιά.


Σχετικά άρθρα:

10 υπέροχα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

Οι πιο τέλειες μπούκλες χωρίς ψαλίδι

8+1 Τρόποι να γλυτώσετε από το φριζάρισμα των μαλλιών

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *