Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου

15+1 φυσικές λευκαντικές μάσκες προσώπου

15+1 φυσικές λευκαντικές μάσκες προσώπου

Οι φυσικές λευκαντικές μάσκες προσώπου μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των δυσχρωμιών, των σκούρων κηλίδων και των ατελειών στο δέρμα. Εδώ είναι 16 φυσικές λευκαντικές μάσκες προσώπου που μπορείτε να δοκιμάσετε:

1. Μάσκα πορτοκαλιού και γιαούρτι:

Αναμείξτε τον χυμό ενός πορτοκαλιού με μια κουταλιά γιαούρτι. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο και αφήστε το για 15-20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε.


2. Μάσκα λεμονιού και μέλι:

Αναμείξτε τον χυμό ενός λεμονιού με μια κουταλιά μέλι. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο, αφήστε τη για 15-20 λεπτά και ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό.

3. Μάσκα αλόης και φύλλων μέντας:

Αναμείξτε ένα κουταλάκι αλόης με το χυμό από λίγα φύλλα μέντας. Εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπο και αφήστε το για 15-20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε.

4. Μάσκα μελιού και κανέλας:

Αναμείξτε μια κουταλιά μέλι με μια πρέζα κανέλας. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε τη για 20 λεπτά πριν την ξεπλύνετε.

5. Μάσκα γιαούρτι και μαύρο αμύγδαλο:

Αναμείξτε μια κουταλιά γιαούρτι με μια κουταλιά μαύρων αμυγδάλων. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε τη για 15-20 λεπτά πριν την ξεπλύνετε.

6. Μάσκα μελιού και αβοκάντο:

Αναμείξτε ένα κουταλάκι μέλι με το περιεχόμενο ενός μισού αβοκάντο. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε τη για 15-20 λεπτά πριν την ξεπλύνετε.

7. Μάσκα μελιού και πατάτας:

Αναμείξτε μια κουταλιά μέλι με το περιεχόμενο μιας βρασμένης και λιωμένης πατάτας. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο και αφήστε το για 20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε.

8. Μάσκα με φράουλες και γάλα:

Αναμείξτε μερικές φρέσκες φράουλες με λίγο γάλα. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο και αφήστε το για 15-20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε.

9. Μάσκα με μέλι και κούρκουμα:

Αναμείξτε μια κουταλιά μέλι με μια πρέζα κούρκουμας. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε τη για 20 λεπτά πριν την ξεπλύνετε.

10. Μάσκα με φύλλα μέντας και λεμόνι:

Αναμείξτε λίγα φύλλα μέντας με τον χυμό ενός λεμονιού. Εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπο και αφήστε το για 15-20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε.

11. Μάσκα με γάλα και αμύγδαλο:

Αναμείξτε λίγο γάλα με αμυγδαλέλαιο. Εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε τη για 15-20 λεπτά πριν την ξεπλύνετε.

12. Μάσκα με νεράντζι και μέλι:

Αναμείξτε τον χυμό ενός νεραντζιού με μια κουταλιά μέλι. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο, αφήστε τη για 15-20 λεπτά και ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό.

13. Μάσκα με κίτρο και απόσταγμα ροδιού:

Αναμείξτε τον χυμό ενός κίτρου με μια κουταλιά απόσταγμα ροδιού. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο και αφήστε το για 15-20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε.

14. Μάσκα με πατάτα και καρότο:

Αναμείξτε μια λιωμένη βρασμένη πατάτα με το χυμό ενός καρότου. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε τη για 20 λεπτά πριν την ξεπλύνετε.

15. Μάσκα με μέλι και φρέσκο χυμό ανανά:

Αναμείξτε μια κουταλιά μέλι με φρέσκο χυμό ανανά. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε τη για 15-20 λεπτά πριν την ξεπλύνετε.

16. Μάσκα με γιαούρτι, μέλι και αλόη:

Αναμείξτε μια κουταλιά γιαούρτι, μια κουταλιά μέλι και μια κουταλιά αλόης. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε τη για 15-20 λεπτά πριν την ξεπλύνετε.

Θυμηθείτε πάντα να δοκιμάζετε τις μάσκες σε μια μικρή περιοχή του δέρματος πριν τη χρήση και να συμβουλεύεστε έναν επαγγελματία αν έχετε ευαίσθητο δέρμα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) beauty-secrets.gr

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *