4 απλά βήματα για μαλλιά με όγκο

μαλλιά με όγκο4 απλά βήματα για μαλλιά με όγκο

Είναι τα μαλλιά σου λίγα και λεπτά; Θέλεις να δείχνουν πιο πλούσια και με όγκο;Για όποιο λόγο και να θέλεις τα μαλλιά σου με όγκο, υπάρχουν πολλά αποτελεσματικά κόλπα για να σε βοηθήσουν σε αυτό.Αν θέλεις να έχεις περισσότερο όγκο στα μαλλιά σου ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να αποκτήσουν ζωντάνια αλλά και να φαίνονται πλουσιότερα.1.Πρώτα από όλα ξεχνάμε τις χωρίστρες στην μέση, προτίμησε να φέρεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω ή στο πλάι.

2.Όταν λούζεσαι άπλωσε πρώτα το κοντίσιονερ στα μαλλιά και μετά το σαμπουάν έτσι ώστε να αφαιρεθούν όλα τα υπολείμματα και τα μαλλιά μας να μείνουν απολύτως καθαρά.

4 απλά βήματα για μαλλιά με όγκο

3.Κουρεύουμε τα μαλλιά το κατάλληλο για όγκο κούρεμα, δηλαδή αν έχουμε λεπτή τρίχα τότε πρέπει να κόψουμε τα μαλλιά μας σε ένα επίπεδο για να φαίνονται περισσότερα αντιθέτως αν διαθέτεις πλούσια μαλλιά το φαλίρισμα τους μειώνει τον όγκο.

4.Πάνω από όλα δώστε έμφαση στο στέγνωμα, αφού αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα για να φαίνονται τα μαλλιά μας πλουσιότερα, πάρε το πιστολάκι και βγάλε το μυτερό εξάρτημα από το μπροστινό μέρος, αναποδογύρισε το κεφάλι σου, έτσι ώστε να καταφέρεις να φαίνονται τα μαλλιά σου πλουσιότερα.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

Μέτρα προστασίας για υπέροχα μαλλιά και το καλοκαίρι!

Αιθέρια έλαια για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά!

Πως να διατηρήσεις λαμπερό το χρώμα των μαλλιών σου και μετά τη βαφή

ΔΗΜΟΦΗΛΗ ΑΡΘΡΑ

Barbara Liosi

Το beauty-secrets.gr είναι ένα beauty blog με μυστικά ομορφιάς για τη μόδα και το μακιγιάζ.Όμορφα μυστικά για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.